2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم میخونم

بعضی وقتا تنبل میشم ک خیلی ناراحتم 

نمیدونم چیکار کنم خدا ببخشه😔

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎

من میخونم ولی اونا که تو خوندن نماز تنبلی میکنن این نیست که وسط جهنم باشن خدا واسه حال خوب این دنیامون گفته نماز بخونید بخاطر خودمون انقدر که دوسمون داره وگرنه نیاز به نماز ما نداره که درصورت نخوندنمون مجازاتمون کنه

من اعتقاد دارم اما هربار که میخوام نمیشه ارادشو ندارم

عزیزان من ختم سوره بقره گذاشتمه هر کس خاست شرکت کنه .شبی ک گروه رو تشکیل دادم شیطان بخوابم آمد ک باید گروه رو منحل کنی.بخدا چون ازش حاجت گرفتم دو روزی هست ختم شروع شده هر کس خاست تشریف بیاره

من میخونم ولی اونا که تو خوندن نماز تنبلی میکنن این نیست که وسط جهنم باشن خدا واسه حال خوب این دنیام ...

خدا نیاز نداره به نماز ما. ولی ما به نماز نیاز داریم تا بریم بهشت.
نماز ستون دین و مهمترین عبادت و شرط قبولی اعماله.
بندگی و عبادت حق، سبب رشد و كمال و خير و سعادت و حيات طيبه و به دست آوردن بهشت است.
كلام نورانی حضرت امام صادق عليه السلام بيان می كند كه:
بدان كه او محتاج خدمت تو نيست و بی نياز از عبادت و دعای توست، و اين كه تو را خوانده است از روی فضل و كرم اوست، تا در حق تو رحمتی نمايد و از عقوبت خويش دورت نمايد و از بركات رحمت بسيارش بر تو نازل گرداند، تو را به راه (جلب) رضايتش رهنمون گردد و در مغفرت را به رويت بگشايد.
مصباح الشريعة: 87، باب 39؛ بحار الأنوار: 81/ 230، باب 16، حديث 3.
منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.
جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

سلام. نابینا هستم.

2824
2823
2791
2779
2792