2777
2789
عنوان

برم سالن واسه عقد یا ن؟؟؟؟

145 بازدید | 12 پست

عقده فامیلمونه نمیدونم برم سالن واسه میکاپ و ی مدل ساده واسه موهام یا ن 

مامانم میگه برو ولی من دلم نمیاد  برم ولی خب خودمم فقط در حده ی کرم و رژ و ریمل بلدم😂🤦🏿‍♀️ارزون ترینشم ک گفتم میخوام خیلی ساده باشه گفت کلا میکاپ و موهات ۲۸۰ بنظرتون برم نرم ؟

تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به اوضاع کرونا نری بهتزه خودت یه کرم خوب بخر بزن و ازایش ساده چرا اخه فامیلای عزوس از خود عروس باید بیشتر ارایش کنند😅

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی ک تنهایی رو یاد گرفته💜

ما بر ای عروسیش که ۲۵ ،۳۰ نفر بودیم نرفتم😐

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
منم فردا میرم عقد من میرم برای یه آرایش ملایم و شینیون ساده گفته قیمتها از ۱۵۰ شروع میشه

اره همه جا اینجوریه

تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋
280 خوب میگه ولی خب رعایت کنید نرید اگر خیلی نزدیک نیس

نوه ی عمومه ولی صمیمی هستیم