2777
2789
عنوان

ازدواج

92 بازدید | 2 پست

تایپیکهای قبلیم توضیح دادم

خلاصه:بعد ی سال ک از شب خاستگاری میگذره و خودش تموم کرد،خلاصه ک بازبرگشت.

بعد چند روز چت،(دوتامون از اونشب گفتیم ک تقصیر تو بود و ...)یهو دیدم تاریخچه رو پاک کرده ،دوروز هم هست انلاین میشه ولی پیام نمیده

احساس بدی دارم

حتی تو چت از خاستگاری دوباره و دوستم داشت و اونشب حتی انگشتر آورده بود و ...گفت

دلم میخواد حرف بزنیم ولی غرورم اجازه نمیده من پیام بدم چون تاریخوه رو هم پاک کرده،البته قبلا هم عادت داشت بعد ی مدت پاک میکرد ک بعدا دردسر نشه برام خونوادم ببینن

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

قهریعنی چی اگ همدیگرو دوس دارین با صحبت حلش کنید حضوری چت نمیشه بعدشم اخلاقش بچگونس ک قهر میکنه باید مشکلو حل کنه اونم ن بابحث اگ الان نتونین مشکلاتتونو حل کنید واسه ازدواج هم غرورنباید معنا داشته باشع 

قهریعنی چی اگ همدیگرو دوس دارین با صحبت حلش کنید حضوری چت نمیشه بعدشم اخلاقش بچگونس ک قهر میکنه باید ...

همینه ک کلافم کرده،راست حسینی نمیگه حرفشو

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز