2821
2789
عنوان

آقایون

103 بازدید | 7 پست

مقایسه

یکی از چیزهایی که خیلی تو کم شدن قدرت انتخاب آقایون اثر داره، مقایسه ست.

این مورد برای کسانیه که عفت چشمشون رو رعایت نکردن... بهمین خاطر موقعی که میرن خواستگاری طرف مقابل رو با هر کسی که تو کوچه و خیابون دیدن، مقایسه می کنن.

اینجور افراد به این راحتی ها نمیتونن مورد مناسبی برای ازدواج انتخاب کنن... چون معمولاً سراغ هر کی که میرن، قبلا قشنگ ترشو تو خیابون دیدن...

⬅️ کمی تفکر ! چرا دین نگاه به نامحرم را حرام کرده ؟

💞💞💞💞💞💞

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من نگاه نمیکنم  😊😊😊😊😊 فقط به خانومم  نگاه  میکنم

آفرین معلومه پسر خوبی هستی ✅

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .
این موضوع برای خانم ها هم هست !

دقیقا