2777
2789
عنوان

کار یا کنکور؟

437 بازدید | 28 پست

دوستم پرستاره طرحی هستش 

همش نظر من رو میپرسه

طرحش داره تموم میشه با این وضعیت کرونا 

میگه خسته شدم همش استرس کرونا و ناقل بودن رو دارم 

توی دوراهی مونده؟

میگه بشینم برای کنکور بخونم برای داروسازی این یک سال رو و بااین وضعیت کارنکنم؟؟من بهش میگم دپرس میشی همش خونه باشی؟

به نظرتون چیکارکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنارکارش فعلابخونه

چون قاعدتاخیلی چیزارویادش رفته واین کار یه سال نیست

بعداگرذیدمیتونه دوباره حجم زیادی ازاسترس و... به خاطرکنکور تحمل کنه ول کنه بخونه

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج  مولاناصاحب الزمان(عج)❤️

چند سالشه اگه زیر ۲۵ ساله کنکور لیسانس ب پزشکی شرکت کنه 

درکنج خرابات  یکی مغبچه دیدیم                                  درپیش رخش سربنهادیم دگربار                                  آن دل که به صد حیله ز خوبان بربودیم                        در دست یکی مغچه دادیم دگر باز                                بچه مرشدم.......

طرحش که تموم شد صبر کنه وقتی کرونا تموم شد به امید خدا اونموقع بره سرکارش

با کنکور به هیچ وجه موافق نیستم چون میدونم چ عذابی داره

اگه یه سال یه سال و نیم استحراحت کنه خیلی بهتره

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
طرحش که تموم شد صبر کنه وقتی کرونا تموم شد به امید خدا اونموقع بره سرکارش با کنکور به هیچ وجه موافق ...

من تازه بعد ۱۰ سال میخام کنکور تجربی بدم ب امید پزشکی 😂😂نابودم کردی ک 😂

درکنج خرابات  یکی مغبچه دیدیم                                  درپیش رخش سربنهادیم دگربار                                  آن دل که به صد حیله ز خوبان بربودیم                        در دست یکی مغچه دادیم دگر باز                                بچه مرشدم.......
من تازه بعد ۱۰ سال میخام کنکور تجربی بدم ب امید پزشکی 😂😂نابودم کردی ک 😂

نمیدونم شاید من خسته ام الکی

ولی واقعا خسته ام

فقط میگم پیراپزشکی بیارم راحت بشممم بره پی کارش

اگه برا پول میخوای برگردی و پزشگی بخونی اشتباه محظه

اگه یه بیزینس رو با کمترین سرمایه شروع کنی خییلی بهتره تا وقت بزاری ک پزشکی بیاری

این نظر منه

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
نمیدونم شاید من خسته ام الکی ولی واقعا خسته ام فقط میگم پیراپزشکی بیارم راحت بشممم بره پی کارش اگ ...

ن صرفا رویامه ...چن سالته؟؟

طرحش که تموم شد صبر کنه وقتی کرونا تموم شد به امید خدا اونموقع بره سرکارش با کنکور به هیچ وجه موافق ...

توی بخش کروناس....واقعا حق دارن خسته شده همش نگران خانواده اش هستش به نظر من فعلا نره سرکار بهتره حداقل بشینه برای کنکور بخونه