yasamin_h99 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 11408 عنوان کار یا کنکور؟ 437 بازدید | 28 پست دوستم پرستاره طرحی هستش همش نظر من رو میپرسهطرحش داره تموم میشه با این وضعیت کرونا میگه خسته شدم همش استرس کرونا و ناقل بودن رو دارم توی دوراهی مونده؟میگه بشینم برای کنکور بخونم برای داروسازی این یک سال رو و بااین وضعیت کارنکنم؟؟من بهش میگم دپرس میشی همش خونه باشی؟به نظرتون چیکارکنه؟ 1400/01/17 | 22:22 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fearlessbbh عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 13807 چقدر بخونه کنکور بده درس بخونه بعد بره سرکارخو مگ هدفش از درس خوندن کار و پول نبودهبره سر کارش
طنین۶۹۷۷ عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 778 الان حقوق پرستار و داروساز یکی تا چن ساله بد هم خدا میدونه چی میشه همینو بچسبه
reyhoon1399 عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 670 کنارکارش فعلابخونهچون قاعدتاخیلی چیزارویادش رفته واین کار یه سال نیستبعداگرذیدمیتونه دوباره حجم زیادی ازاسترس و... به خاطرکنکور تحمل کنه ول کنه بخونه بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره اللهم عجل لولیک الفرج مولاناصاحب الزمان(عج)❤️
princess_gis_boride عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1111 ن بابا کی حوصله کنکور داره خییییلی سخت شده اگ بیاد همونپرستاریم نمیاره ان مع العسر یسرا😊💚
مغبچه عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 258 چند سالشه اگه زیر ۲۵ ساله کنکور لیسانس ب پزشکی شرکت کنه درکنج خرابات یکی مغبچه دیدیم درپیش رخش سربنهادیم دگربار آن دل که به صد حیله ز خوبان بربودیم در دست یکی مغچه دادیم دگر باز بچه مرشدم.......
ماهی_مهربان_جدید عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 3536 طرحش که تموم شد صبر کنه وقتی کرونا تموم شد به امید خدا اونموقع بره سرکارشبا کنکور به هیچ وجه موافق نیستم چون میدونم چ عذابی دارهاگه یه سال یه سال و نیم استحراحت کنه خیلی بهتره تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
ماهی_مهربان_جدید عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 3536 الان حقوق پرستار و داروساز یکی تا چن ساله بد هم خدا میدونه چی میشه همینو بچسبه من حس میکنم حقوق پرستاری بیشتر میشه تا چند ساال اینده تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
مغبچه عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 258 طرحش که تموم شد صبر کنه وقتی کرونا تموم شد به امید خدا اونموقع بره سرکارش با کنکور به هیچ وجه موافق ... من تازه بعد ۱۰ سال میخام کنکور تجربی بدم ب امید پزشکی 😂😂نابودم کردی ک 😂 درکنج خرابات یکی مغبچه دیدیم درپیش رخش سربنهادیم دگربار آن دل که به صد حیله ز خوبان بربودیم در دست یکی مغچه دادیم دگر باز بچه مرشدم.......
ماهی_مهربان_جدید عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 3536 من تازه بعد ۱۰ سال میخام کنکور تجربی بدم ب امید پزشکی 😂😂نابودم کردی ک 😂 نمیدونم شاید من خسته ام الکیولی واقعا خسته امفقط میگم پیراپزشکی بیارم راحت بشممم بره پی کارشاگه برا پول میخوای برگردی و پزشگی بخونی اشتباه محظهاگه یه بیزینس رو با کمترین سرمایه شروع کنی خییلی بهتره تا وقت بزاری ک پزشکی بیاریاین نظر منه تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
مغبچه عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 258 نمیدونم شاید من خسته ام الکی ولی واقعا خسته ام فقط میگم پیراپزشکی بیارم راحت بشممم بره پی کارش اگ ... ن صرفا رویامه ...چن سالته؟؟ درکنج خرابات یکی مغبچه دیدیم درپیش رخش سربنهادیم دگربار آن دل که به صد حیله ز خوبان بربودیم در دست یکی مغچه دادیم دگر باز بچه مرشدم.......
yasamin_h99 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 11408 طرحش که تموم شد صبر کنه وقتی کرونا تموم شد به امید خدا اونموقع بره سرکارش با کنکور به هیچ وجه موافق ... توی بخش کروناس....واقعا حق دارن خسته شده همش نگران خانواده اش هستش به نظر من فعلا نره سرکار بهتره حداقل بشینه برای کنکور بخونه
yasamin_h99 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 11408 من تازه بعد ۱۰ سال میخام کنکور تجربی بدم ب امید پزشکی 😂😂نابودم کردی ک 😂 لبسانس داری؟؟حالا شروع کردی