2777
2789
عنوان

تموم کردم

261 بازدید | 12 پست

اونایی که تایپیک قبلم خوندن میدونن من چند ساعت پیش شوهرم بخاطر  چیزای الکی کلی توهین کرد و کتکم زد میخواستم خودمو بکشم چند تا قرص قند و فشار تو دهنم بود تا بخورم 

شوهرم گفت چرا آب نمیخوری دوست دارم زودتر جون دادنت ببینم 

ده بار بهم حمله کرد فقط هی شماره پلیس گرفتم قطع کردم 

وسایلم جمع کرد همه چیم اومدم بیرون 

یه لحظه نمیدونم پشیمون شد جا خورد دم در صدام زد من سریع رفتم پایین 

زنگ زد و پیام داد

کلا فک کنم واقعا اختلال شخصیت داره مگه میشه رکیک ترین کلمات به یکی بگی کتکش بزنی که خون از صورتش بریزه بعد لحظه آخر بگی نرو

اما من هرچی میخواستم برداشتم اومدم بیرون 

خیلی خوشحالم 

این سری هرکی بگه طلاق نگیر رو از سر راه برمی دارم 

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

بچه داری؟

هیچ رنج و مصیبتی به شما نرسد مگر به فرمان خدا و هرکه به خدا ایمان ارد خداوند دلش را به مقام عالی رضا و تسلیم هدایت کند...❤.../ میشه لطفا با دل مهربونت واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستی اخه میگن دعای بقیه در حق ادم مستجاب میشه🌻🌈 عضو اکیپ علمی🌌💜... مدافع حجابم اگه تو این موضوع تونستی با عقلت بحث کنی خوشحال میشم تبادل نظر کنیم ولی اگه داری با تعصبات و عقده های درونیت نظر میدی متاسفم من فقط زبون ادما رو میفهمم...🌵💛 تعصب بدون تفکر میشه داعش میشه وهابیت میشه فروختن بهشت به ازای پول حواسمون باشه عقایدمون باهم فرق داره ولی قلبی که تو سینه ی هممون میزنه یکیه...🦋💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سر همچین شوهرای عوضی لعنتی بیشور حیوان نفهم

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

این آدم مشکل روان داره😐 سریع تر از زندگیت بیرونش کن یعنی چی به کسی که تو اون شوکه قرص تو دهنشه بگی سریع تر بخور تحریکش کنی خداروشکر چیزیت نشد😐

جدا شو فقطططط اگرم بنا بر هر دلیلی نمیتونی ببرش کلینیک روان بستری بشه😑

این آدم مشکل روان داره😐 سریع تر از زندگیت بیرونش کن یعنی چی به کسی که تو اون شوکه قرص تو دهنشه بگی ...

آره واقعا

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

عزیزم واقعا از ته قلبم متاسفم ک زندگیت ب این صورت 

منم درکت میکنم روزای سختی داشتم ولی خدا رو شکر الان یک ماه ک جدا شدم و ارامش دارم 

خدا ب دلت ارامش بده

عزیزم تو امضام شماره وکیل هست باهاش صحبت کن تا راهنمایت کنه برای ادامه کارهات 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم