2777
2789
عنوان

بند انداختن

297 بازدید | 16 پست

دوستان من بار اولی هست که می خوام بند بندازم ، قبلا از کرم و اسپری موبر استفاده می کردم اما الان بهم نمی‌سازه،مامانم میگه بند هم درد داره هم اولش جوش میزنی تجربیات تون و از بند بگید

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟

یادش بخیر کلی جوش زدم

منی که صورتم تو بلوغم ی دونه جوش نزده بود با بند به گند کشیده شد

الانم که صورتم عادت کرده

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من برا اولین بار عید زدم صورتم داغوووون شد داغووووون اصن ی وضعی ک دیگه غلط کنم بند بزنم با همین قیافه داغانمم رفتم عید دیدنی ووووی😞🤦🏻‍♀️😑🔪

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
وای من برا اولین بار عید زدم صورتم داغوووون شد داغووووون اصن ی وضعی ک دیگه غلط کنم بند بزنم با همین ...

فکر کنم زیاد درد داره نه؟

درد داره؟ چجوری میندازی؟

برام مث سوزن سوزن شدن بود

نزدیک چشمم و سیبلام درد داشت خیلی جوری که اشکم ریخت

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂
فکر کنم زیاد درد داره نه؟

چن سالته؟

چون بار اوله و پوستت هنو نازکه اره خیلی من اشک از چشام میومد بس درد داشت🤦🏻‍♀️😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
منکه صورتمو بند مینداختم صورتم داغون شد الان هنوز درگیرشم صورتم حساس شد دیگه بند ننداختم

ای بابا پس ما باید بهنام بانی بشیم با این وضعیت

وای چه بد

من ۱۶ سالم بود استانه دردم کم بود

شاید برات اینجوری نباشه