2777
2789
عنوان

صابون تریاک

410 بازدید | 29 پست

سلام دوستان خوبین؟؟

کسی از شما تابحال صابون تریاک استفاده کرده؟ اگه میشه تجربیاتون رو ب اشتراک بزارین ممنون میشم

خدایا در جست و جوی آنچه برایم  مقدر نکرده ای خسته ام مکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خواهرم و جاریم استفاده میکنن خوبه نتیجه داده تا الان. ولی هیچی بهتر از فوم شست و شو نیست

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
من امروز از عطاری خریدم برای جای جوش صورتم گفت اگه ی ماه بزنی کامل لکه هات از بین میره . شما ها نتیج ...

منم خیلی تو فگرشم بخدم ولی مرددم پوستمو خشک وخراب نکنه

شما اگ زدی نتیجه گرفتی حتما از نتیجه ات تاپیک بزن عزیزم

منم لایک کنید.

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
جدی چقدر خوب😍

من صورتم جوش نداره میتونم استفاده کنم یا فقط برای اونایی ک لک و جوش دارن؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
منم خیلی تو فگرشم بخدم ولی مرددم پوستمو خشک وخراب نکنه شما اگ زدی نتیجه گرفتی حتما از نتیجه ات تاپی ...

چشم حتما عزیزم انشالله ک لکه های پوستمو از بین ببره تا واسه شما با اطمینان خالص اینو معرفی کنم ک حتما بخرین

خدایا در جست و جوی آنچه برایم  مقدر نکرده ای خسته ام مکن