2777
2789
عنوان

فمینیست

413 بازدید | 64 پست

بیاین امشب درباره ی فمینیست حرف بزنیم 

فمینیست یعنی براری زن و مرد 

نه زن سالاری نه مرد سالاری و نه دشمنی با مرد 

به نظرم هیچ چیز توی دنیا جنسیت نداره. نه لباس، نه لاک، نه آرایش نه هیچ چیز دیگه ای 

همه ی اینا سلیقه ای هستن (به نظرم من) 

من می‌پسندم. شاید شمایی که اینو می‌خونین دوست داشته باشین. به نظرتون احترام میزارم. 

احساس میکنم هر مرد کامل و باشعوری فمینیست هست. حالا چرا؟چون خود اون مرد یا خواهر یا یک مادری داره که این رفتار های مرد سالاری داره اونارو اذیت میکنه و بال های اونارو بسته. یه مرد عاقل یا حتی یه آدم عاقل راضی به ناراحتی و زنجیر شدن بقیه نیست چه برسه که اون آدم مادر و خواهر یا حتی زن و دختر خودش باشه. 

واژه ی غیرت. جای غیرت با تعصب عوض شده. کدوم غیرت انسانی اجازه میده یه دکتر بچه کشته شه به جز تعصب؟؟.؟ 

و ما زنا. زن ها در طول تاریخ ببخشید اینو میگم خودشونو نوکر مردا میدونن. حاضرن خودشونو عوض کنن به خاطر مردا در صورتی که مرد ها این کارو نمیکنن. و خیلیاتون الان فوش میدین به منی که از جنس خودتونم به خاطر اینکه روی باور مادر بزرگان موندین

ببخشید طولانی شد. 

جهانبرابری#  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زن.برابرمرد#  

مرد.برابرزن#  

زن=# مرد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

کاملا موافقم 👍خوشحالم افرادی مثل من فکر میکنن

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

با احترام در جملات اولیه فمنیست رو به جای فمنیسم به کار بردید.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

من مخالفم 

ا حقوق زنان دفاع میکنم 

چون خودم و مامانم قربانی بی عدالتی هستیم 

ولی فمینیست نیستم 

و نمیخوام ک باشم 

اگر نظرتون مخالفه ریپلای نکنید 

بحثی ندارم 

فقط نظرم و عقیدم رو گفتم

خدافظ

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤