2777
2789
عنوان

فمینیست

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 64 پست
راستش مخالفم  زن و مرد روحیات و فیزیولوژی متفاوت دارن  حتی تو عالم طبیعت هم بین نر و ماد ...

به نظر من این تغییرات بر اثر تاریخ به وجود اومده وگرنه خدا به عادل بود معروفه. امکان نداره فرق بزاره بین ما 

زن برای مرد هست 

و مرد برای زن 

افرین  چیزی که فرستادی در راستای عدالت بین مرد و زن و مخالف فمنیست بود

بر خلاف فمینیست نیست. 

خیلیا خودشونو جای فمینیست جا میزنن ولی در اصل دشمن مرد یا زن هستن و برتری یکی از جنسین رو میخوان

برای همین واژه ی فمینیست داره بد در میره. 

ممنون واسه نظرتون 🙏🙏♥️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اوخی کیوتیه من😂 کیونگسو

😍💜خیلی جذابه (کیونگسو رو میگم ) 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
🥺من رو شوهرام غیرت دارم واسشون قلب نزار

😌منم حساسم رو سهونی گفته باشم 😂👍

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
😂😂اون که جای بچمه گلدن مکنه ی اکسو🤩 عکس سمیم رو ببین😂❤

آفرین 😂💜منم کاری به شوهرات ندارم 😌

دیدم 😂😂منتخب سم سال 😂😂

هنوز تو شوکم چطوری تایید شده🤤🤤

اره 😐💔من به عکس گذاشتم یه تیکه از بدنش بیرون بود تأیید نشد 😔😂بعد این ...

من حالم بده 🥺ببرینم پیش دکتر سهون 🤤

اره 😐💔من به عکس گذاشتم یه تیکه از بدنش بیرون بود تأیید نشد 😔😂بعد این ...

😂منم همینم بابا

دوتا از عکسای تایید شدم منشوری ان

ازینا ک پنج شیش باره میزارم هی حذف میکنن

تازه یکی از بچه هامون ی عکس تایید شده ی بالاتنه کامل#^×*(+(+؛@^×+)(🙄 داره 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز