2777
2789
عنوان

قند در بارداری

313 بازدید | 22 پست

من هفته ۱۵ یا ۱۶بارداری قندم۹۹ بود که هفته پیش رفتم دکتر برام گفت دوهفته رعایت کن بعد آزمایش دوساعتی بده. چی بخورم چی نخورم. هندوانه قند داره؟؟؟ پنیرخامه؟؟ الان ۱۸هفته و ۵روزمه

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هندوانه که سرشار از قنده

وای من همش هوس هندوانه میکنم دیگه نمیخورم

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
روی پنیر هم نگاه کن میزان قند رو نوشته 

چیا باید بخورم چیا نه؟؟

هویج

انگور

کشمش

هندوانه

مربا،عسل

کیک وشیرینی و شکلات

شربت و آبمیوه نوشابه

اینهارو نخور

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
وای من همش هوس هندوانه میکنم دیگه نمیخورم

نخور دیگه 

برنج و ماکارونی هم خیلی کم کن

بیشتر ماست و کدو آبپز و مرغ کبابی بخور 

نون سفید حذف بشه نون سنگگ معمولی با آرد گندم یا نون جو بخور 

شیرینی جات و قند حذف 

میوه سیب پرتقال توت فرنگی خرما میتونی بخوری 

شیر هم حذف کن بجاش دوغ و ماست بخور تا کلسیم جایگزین بشه 

عزیزم منم دیابت داشتم دوهفته کامل رعایت کردم برنج کم ماکارانی اصلا نون فقط سنگک سبوس دار شیرینی قند ...

من از همین نون نونوایی ها میخورم سبوس دار میخورم حالم بد میشه. شیرینی و قند نمیخورم . ماکارونی هم نخوردم . میوه توت و تمشک هم قند دارن؟؟؟  چی بخورم قندم رو زود بیاره پایین اصلا فکرم همش درگیره.  دهنم همش تلخه 

هویج انگور کشمش هندوانه مربا،عسل کیک وشیرینی و شکلات شربت و آبمیوه نوشابه اینهارو نخور

فقط هندوانه میخوردم که دیگه نمیخورم.دیگه چی؟؟

نخور دیگه  برنج و ماکارونی هم خیلی کم کن بیشتر ماست و کدو آبپز و مرغ کبابی بخور  نون سف ...

باش.هوس توت  وتمشک کردم اینا چی خوبن؟؟؟. باشه مرسی عزیزم فدات،💋💋

فقط هندوانه میخوردم که دیگه نمیخورم.دیگه چی؟؟

برنج و نون و ماکارانی هم قند داره اما اینها که گفتم قندشون خیلی زیاده

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔