2777
2789
عنوان

لطفا بخونین.. کاربراقا

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 142 پست
ببخشید تست پی سی ار دقیقه؟؟ من باردارم تب نداشتم فقط بدنم بی جونو بی حاله چهار روز دیگ جوابش میاد

کسی از اطرافیان مثبته..تست امکان اشتباهشم هست..مهم تراز تست علایم شماس..

کاربراقا...
والا من رفتم درمانگاه امروز ب زور ازم گرفتن...خدا کنه مال من درست باشه چ مثبتش چ منفیش😢

کاش نداده بودی.من 4 روز علایم داشتم بعد تمام.ولی استرس روز اول منو کشتتتتت.

اگر داشته باشی استرس میگیری

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا تو عید راهها رو نبستن ؟ الان منی که مجبورم برم دکتر ، چیکار کنم ؟ نرم نمیشه 

با هزار ترس و لرز باید برم

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
کسی از اطرافیان مثبته..تست امکان اشتباهشم هست..مهم تراز تست علایم شماس..

ن کسی مثبت نیست چون باردارم درمانگاه و کادر درمان گفتن حتما باید تست بدی علائم بالینیم خوب بود...گلو درد داشتم خوب شد...الان بی حالم و خلط دارم و گرفتگی صدا همین...از روز اول تب هم نداشتم

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

سلام داداش من ی ماهه کرونا گرفتم و خوب شدم ولی هنوز بویایی و چشاییم برنگشته ‌بنظرتون کی برمیگرده؟ کلافه شدم😓

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
کاش نداده بودی.من 4 روز علایم داشتم بعد تمام.ولی استرس روز اول منو کشتتتتت. اگر داشته باشی استرس می ...

من از پنجشنبه هفته پیش داغونم..گلو درد بدی داشتم اون خوب شد بقیش خوب نمیشه...خلط دارم...استرس ندارم میخوام زود خوب شم فقط

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
بدن دردی؟؟حس بویایی،چشایی دارین؟؟سرفه؟؟

ن بدن درد ندارم...حس هم دارم..سرفه فقط گلوم خشک میشه سرفه م میگیره ابجوش می خورم خوب میشم

من از پنجشنبه هفته پیش داغونم..گلو درد بدی داشتم اون خوب شد بقیش خوب نمیشه...خلط دارم...استرس ندارم ...

مادر من 20 روز شد تا کامل خوب شد.بیماری راحتی نیست زود خوب بشی

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
سلام داداش من ی ماهه کرونا گرفتم و خوب شدم ولی هنوز بویایی و چشاییم برنگشته ‌بنظرتون کی برمیگرده؟ کل ...

مال خواهر شوهر منم دیر برگشت...ی ماه بعد خوب شدنش حس نداشت

مال خواهر شوهر منم دیر برگشت...ی ماه بعد خوب شدنش حس نداشت

دقیقا کی ؟؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
مادر من 20 روز شد تا کامل خوب شد.بیماری راحتی نیست زود خوب بشی

بنده خدا...هنو نمیدونم کرونا هست یا ن امروز تست دادم