2777
2789
عنوان

عکس

143 بازدید | 18 پست

ببنید ابروهام چطور شده فقط لطفااااا ریپ نکنید میخوام پاک کتم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

خوب شده

عاقا کاربری سومم هست 😐دوتا قبلی به دلایلی ترکوندم😐          تو زبان ترکی میگن {آی ده چخمسن منی آیم گلر..♡}یعنی به ماه بگین تو آسمون نیاد ماه من میخواد بیاد 😍♥️🤍ترک نیستم ولی ترکی دوس🤪حالا که تا اینجا خوندی برا برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرس🥺♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایت درسته که 

اره تازه دیدم 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
اسی تا یه صفحه نشده میزاری یا بیااام؟🙄😬😬😂

از تو زودتر گزاشتم خخخخ 

خوشمله

عاقا کاربری سومم هست 😐دوتا قبلی به دلایلی ترکوندم😐          تو زبان ترکی میگن {آی ده چخمسن منی آیم گلر..♡}یعنی به ماه بگین تو آسمون نیاد ماه من میخواد بیاد 😍♥️🤍ترک نیستم ولی ترکی دوس🤪حالا که تا اینجا خوندی برا برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرس🥺♥️

اسی ارومیه نیستی ک؟😅شبیه دوستم نازیلایی😍

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خوشمله

فدا

اسی ارومیه نیستی ک؟😅شبیه دوستم نازیلایی😍

خخخ ن بابا من کجا ارومیه کجا

میکرو کردی یا مداده؟

قاب