2821
2789

پیجایی که پستشون تو اکسپلورن

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

من پیج درسی و آشپزی بیشتر فالو میکنم 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من عاشق کیک پزی ام و بیشتر پیجایی ک دنبال کردم کیک پزیه و آشپزی و اینکه یکسری پیجا ک پروفایل هستن و حرفای قشنگی نوشتن رو فالو میکنم 

پیج رقص و عروسم همینطور

لطفا برای بهتر شدن زندگیم و حال دلم صلوات بفرستید دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺😭

آشپزي

تناسب اندام

نكات خانه دارى يا آرايشي بهداشتى

نكات پزشكى از دكترهاى معتبر و معروف

عكسهاى ايران قديم و عروسيهاى قديم ...

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز