2777
2789

فک نکنم

هر کس به هنگام یاری رهبرش درخواب باشد ،با لگد دشمنش از خواب بیدار می شود.  امام علی............#ولایت_قضا_ندارد............لبیک یا خامنه ای💜              یادمان نرود   ایالات متحده امریکا ۶۸سال پیش دولت مصدق را فروپاشاند....دولتی سکولار که نه  کاری به مذهب داشت نه به لبنان وفلسطین، نه برنامه هسته ای داشت نه برنامه موشکی.......                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیو فک نکنی؟

عمه م انجام داد ولی موهای صورتش درنیومده

هر کس به هنگام یاری رهبرش درخواب باشد ،با لگد دشمنش از خواب بیدار می شود.  امام علی............#ولایت_قضا_ندارد............لبیک یا خامنه ای💜              یادمان نرود   ایالات متحده امریکا ۶۸سال پیش دولت مصدق را فروپاشاند....دولتی سکولار که نه  کاری به مذهب داشت نه به لبنان وفلسطین، نه برنامه هسته ای داشت نه برنامه موشکی.......                    

موهای سرت خوب شده ؟ دلیل ریزش موت چی بود ؟ ریزش تا چ حد بود ؟ پوست سرت معلوم میشد ؟ هر چند وقت باید بری برا مزو ؟ و تقریبا هزینش رو اگه میتونی میگی ؟ 

ببخش خیلی سوال پرسیدم خودم میخوام برم برا مزو ولی اطرافم هیچکی مزو نکرده ببینم فایده داره یا ن ؟ 

موهای سرت خوب شده ؟ دلیل ریزش موت چی بود ؟ ریزش تا چ حد بود ؟ پوست سرت معلوم میشد ؟ هر چند وقت باید ...

ببین به من گفت ۴ جلسه باید برم، الان من جلسه سومو انجام دادم 

از لحاظ ریزش و این چیزا خب خیلی کم شده و واقعا راضیَم 

من چند ماه پیش کرونا گرفتم به خاطر همین ریزش موی شدید گرفته بودم 

در حدی که همه جا مو بود

خیلی ناجور می‌ریخت 

یعنی تو این چند ماه موهای من نصف شده بود 

آره دیگه خلاصه از لحاظ درمان ریزش تا اینجا راضی بودم

ولی الان تنها مشکلی که مزوتراپی برای من ایجاد کرده چیز طبیعی ایه اینه که موهای صورتم خیلی زیاد شده که خب اگه اصلاح کنی حل میشه

دکترم بهم گفت بعد چند ماه میریزه موهای صورتی که اضافه در اومده ولی من خیلی میترسم نریزه🤦🏻‍♀️

هزینشم اینجوریه که من پنجاه ویزیت دادم بار اول

جلسه اول:۳۷۵ مزوتاپی و قرص و آمپول 

جلسه دوم: ۳۷۵ مزوتاپی و قرص و آمپول

جلسه سوم: ۳۷۵ مزوتاپی و قرص و آمپول+پنجاه تومن ویزیت

البته این قیمت این دکتره و ممکنه جاهای دیگه بالاتر یا پایین تر باشه

ببین به من گفت ۴ جلسه باید برم، الان من جلسه سومو انجام دادم  از لحاظ ریزش و این چیزا خب خیلی ...

خب خدا رو شکر ک راضی بودی . در مورد موی صورت هم ب نظرم ب حرف دکترت اعتماد کن اگه گفت میریزه که خب میریزه اگه ی وقت بعدا دیدی حل نشد ب فکر بیفت . چقد قیمتاش خوبه من تو سایتا دیدم یک یک و خرده ای دیدم . ایشالا درمانت کامل شه و دیگه ب مشکل مو نخوری و کرونا هم ازت دور باشه .