2777
2789
عنوان

اون که خودش با همه قهره

66 بازدید | 7 پست

سلام به همگی

بچه ها من چند وقت پیش با دختر خالم دعوام شد و ارتباطمو باهاش قطع کردم؛ چند وقت بعدش هم با یکی دیگه از دختر خاله هم به مشکل بر خوردم و با اونم قطع ارتباط کردم؛ حالا دختر داییم رفته به دختر خالم دومی که باهاش قهرم گفته چرا فلانی حرف نمیزنید مشکل چیه اونم گفته برو بابا این خودش با همه قهره 

حالا این حرف توسط دختر داییم بهم رسید؛ بچه ها اگر شما بودین چه جوابی می دادین؟! 

{این زخم خورده را به ترحم نیاز نیست خیر شما رسیده به ما مرحمت زیاد👋🏻!....}

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگر بودم هیچ ری اکشنی نشون نمی دادم چون اگر میخوای قطع رابطه کنی نباید باهاشون وارد بازی خاله زنکی بشی.  اگر جواب بدی اون هم جواب میده یا مجبوری آشتی کنید یا بحث و جنگ که هیچ کدومش رو شما قطعا نمیخوای

بچه ها درسته اما من میخوام اختصاصا یه جوابی در مقابل جمله(تو با همه قهری) بدم که دیگه جرئت نکنه بگه و بچزونمشون چون اینو شنیدم دلم شکست

{این زخم خورده را به ترحم نیاز نیست خیر شما رسیده به ما مرحمت زیاد👋🏻!....}