2777
2789
عنوان

عکس عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 31922 بازدید | 1129 پست
رو هیکلت بابات کی تر زده که عصبی بدبختتتتتت زندگی سیاه

ببین داره به مادرم فحش میده زنیکه آشغال نفرینش میکنم که بلایی سرش میارم خجالتم نمیکشه 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ریپلای نکنید تا نیم ساعت دیگه میترکه

بذارجرش بدم چون به خانواده ام توهین کرد

بذار جرش بدم هیچی نگو 

نفرین میکنم تا بمیره 

حالم خرابه میفهمی

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
اخه معلوم نیست مامان باباش کین

خودتونم میترکید

از من گفتن بود پستای خودتو پاک کن فقط براش گزارش بزن

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
چرا هستم بیشتر شب میام پسرم صبح کلاس داره ممنون عزیزم😘🤩🥰

ای جانم🥰😍😍زنده باشه💋♥♥

انشالله همیشه سالم و سرحال باشید💎🙏

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
رو هیکلت بابات کی تر زده که عصبی بدبختتتتتت زندگی سیاه

خاک بر سر خودتو خونواده تو تموم اجدادت که تورو پس انداختن از بیخ کدوم بوته سبز شدی دهاتی؟ریدم به هیکل پدرومادرت با این دختر تربیت کردنشون

هر دو عالم به فدای پدر و مادر من❤ 🧿
چسری دیگه ام بلدی؟نکنه میخوای مادرتو  بیارم سرم کوچولو🤣🤣🤣🤣🤣

@نی_نی_یار_شب ایشون به خانواده ام توهین میکنن شمارشو بده به قتل برسونمش 

بذارجرش بدم چون به خانواده ام توهین کرد بذار جرش بدم هیچی نگو  نفرین میکنم تا بمیره  حا ...

ارووووم باش عزیز جان

این اصلا ارزش حرص خوردن نداره

هرکی هرچی گفت نباید اینجوری جوش بیاری که

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
😂👍ولکن بابا بی خانوادن بدبخته 

من حق دارم ناراحت بشم میبینی رو خانواده ام خیلی حساسم 

بذار پیداش کنم بدترین بلایی سرش میارم تا مثل شغال بمیره آهک بریزم رو قبرش

ارووووم باش عزیز جان این اصلا ارزش حرص خوردن نداره هرکی هرچی گفت نباید اینجوری جوش بیاری که

من رو خانواده ام حساسم 

بذار پیداش کنم بدترین شکنجه بدم بمیره ننه باباش داغدار بشن 

پیروی امضات باید بگم دوعالم ر.ی .دن رو مامان بابات بی شخصیت ابله..

میترکیییییییییییی فحش ندههههههههههههههههههههههههه

هزيزم خودتو كنترل كن ولش كن اين تازه وارده چاك ودهن نداره 

رو مادرم حساسم مادرم چه گناهی کرده