عاشق مقنعه و گلونی هستم این گلونی کوچیک بود نمیشد سنتی ببندم
اره خیلی زیباست
البته اطراف ما خانومای سن بالا استفاده میکنن ولی خب طرفای کردستان فکر کنم خانومای سن پایین تر هم با لباس محلی میپوشن البته مطمئن نیستم
خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
نه لک یه قوم بزرگ مثل کورد یا لر هستن ک زبانشون لکی هست مردم بعضی از شهر های لرستان و ایلام و کرمان ...
درسته...الان من خودم شخصا لک هستم لک کرمانشاه هستم و زبونمون هم به کوردی شبیه ولی چون از بچگی باما فارسی صحبت کردن دیگه نمیتونیم لکی بگیم..ولی از طاعفه لک هستیم
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
درسته...الان من خودم شخصا لک هستم لک کرمانشاه هستم و زبونمون هم به کوردی شبیه ولی چون از بچگی باما ف ...
چ خوب
کجای کرمانشاه هستید؟
خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
من شناسایی میشم از روی تاپیکام اشنا تو سایت هست ولی خب میشناسم کرمانشاه رو
خب بشناسن😀😀
اتفاقا دوس دارن اینجا کسی منو بشناسه😅😁
هرجا هستی سایت مستدام♥♥