2777
2789
عنوان

عکس عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 31922 بازدید | 1129 پست
سلام آنلاین شدید خبر بدید  همسرم کورد هستند

عزیزم هستم.. 

کورد کجا؟!!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام آنلاین شدید خبر بدید  همسرم کورد هستند

سلام بانو 

الان هستم

چ خوووب

خوشبخت و شاد باشید همیشه  

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
ایلام

زنده باشی عزیزم...😍😍😍♥

یادمه یه بار عکس ک

گذاشتی زو سری سرت نبود شبیه پروفایلت بودی اکه اشتباه نکنم...

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بله شبیه پروفایلم و حجاب ندارم  🌺

زنده باشی عزیزم...♥♥

منم کوردم کوردهای ایلام لک هستن درسته؟!

ایلام

وای چقدر متفاوت   

من قبلا عکستون رو دیدم

خیلی بهتون میاد

حالا مدل بستن سنتی رو هم امتحان کنید خیلی قشنگه

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
زنده باشی عزیزم...♥♥ منم کوردم کوردهای ایلام لک هستن درسته؟!

الان از همسرم پرسیدن 

گفتن لک نیستند 

گفتند کورد هستند

و گفتند اونور رودخونه لک هستند

من نفهمیدم یعنی چی 

احتمالا کلهر باشند

چه زیبا و چه پوست خوبی دارین🤩

سلام مهوش جان چطوری گلم😍🖐♥

الان از همسرم پرسیدن  گفتن لک نیستند  گفتند کورد هستند و گفتند اونور رودخونه لک هس ...

اپراااا جونننننننن وای اینجاییی من کارت داشتم 

گاهی دیوانه باش،دنیا را ارزش عاقلی نیست...
الان از همسرم پرسیدن  گفتن لک نیستند  گفتند کورد هستند و گفتند اونور رودخونه لک هس ...

نه لک یه قوم بزرگ مثل کورد یا لر هستن ک زبانشون لکی هست

مردم بعضی از شهر های لرستان و ایلام و کرمانشاه لک زبان هستند

مثلا شهرستان های کوهدشت سلسله و دلفان و بعضی قسمت های بروجرد لرستان

یا مثلا هرسین استان کرمانشاه لک زبان هستند

ایلام هم لک داره هم کورد هم لر

درسته کلهر کورد هستن و دختران و زنان کلهر از زیبایی خاصی برخوردارند😍😍♥♥

به همسرتون بگید ماشالله رضایی میشناسه 😀😅