2777
2789
عنوان

جواب جاری چی بدم ....

239 بازدید | 17 پست

سلام .خواهرم به خاطر سختگیریهای پدرم هنوز ازدواج نکرده سنش بالا رفته ولی هم به خاطر زیبایی خودش و خانم و مهربون بودنش هم شرایط اقتصادی خوب کلی خاستگار داره اما پدرم و مادرش همچنان اجازه به هیچ خاستگاری نمیدن فقط فامیلا خودشون قبول دارن و میگن یا فامیلا ما یا هیچکس خلاصه عصبی و روانی کزدن هممونا حالا من ی جاری دارم کلا حسوده نه فقط در مورد من همه فامیل خانواده همسرم اذیت شدن ولی من هیچ وقت جواب صحبتهای نامربوطش ندادم با بی محلی گذردندم چون میدونم مثل بقیه بحث کردن باهاش بی فایده فقط دوری کردم اما احترام رعایت کردم الان جاری تماس گرفته ی خاستگار واسه نگین دارم بعد پرس وجو من متوجه شدم ایشون مطلقس خیلی ناراحت شدم بهش گفتم اصلا تموم شده بدون الان میخام  ی چیزی بگم دیگه از این جور کیسا پیدا نکنه اصلا خیری تا حالا ازش ندیدم نمیدونم چرا اینکار کرده چی بگم بهش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما بودین چی جوابش میدادین حس کردم میخاد من ناراحت بشم که شدم دیشب نتونستم بخابم 

همون موقع جوابش را باید میدادی، مگه کیه که تو خودت بخوری حرفتو، 

برای شادی روح مادرم لطفا یک صلوات میفرستید

اسی من برادرام مجردن بعد ماددشوهرم چپ و راست میگه وای فلانی مخاد زن بگیرها ینی برادر جاریم. برادرای تو چرا مجردن چرا زن نمگیرن کی مخان زن بگیرن...وای 

حالا برادرجاری از پنج شش سال قبل میخاسته زن بگیره...مثلا. مادرشوهرم

همیشه دنباال اینه یه نخی پیدا کنه تو زندگی خانوادگی من. و بایکی دیگه مقایسم کنه تحقیر شم. 

اخه یکی نیست بگه نامسلمون به برادرای من چکار داری بتو چ که مجردن. 

من جوابش چی بدم بچها. اصن جواب میخاد؟

همون موقع جوابش را باید میدادی، مگه کیه که تو خودت بخوری حرفتو، 

من بهش گفتم نه ولی میخام تماس بگیرم  ولی نمیدونم چی بگم دیگه همچین اجازه ای به خودش نده 

عزیز الان دیره همون موقع باید قش قش میخندیدی میگفتی خواهرم این موردا. و اصلا ادم حساب نمیکنه 

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
باید همون موقع جواب میداد...دیگه بی خیال...دفع بعد درباره خواهرت حرف زد بگو ... خواهرم باید با هم شا ...

افرین 

منم همونموقعه لال میشم اخه ی تیکه هایی میندازه تا دوساعت فقط نگاش میکنم...باید تمرین کنیم ک جواب بدیم. من انقدر دلم میشکنه وختی اسم برادرام میبره اخه اونا سرشون به کارشونه چکار تو دارن ک هی گیر میدی چرا زن نمیگیرن اه زبونشو مار بگزه 

افرین  منم همونموقعه لال میشم اخه ی تیکه هایی میندازه تا دوساعت فقط نگاش میکنم...باید تمرین کن ...

گفتم که بگو‌ کسی رو‌هم شان خودشون نمی بینن... حالا شما چرا انقدر درگیر برادرم هستی به فکر خودت باش عزیزم با خنده

گفتم که بگو‌ کسی رو‌هم شان خودشون نمی بینن... حالا شما چرا انقدر درگیر برادرم هستی به فکر خودت باش ع ...

خانواده همسرم ی اخلاق عجیبی ک دارن اینه که وقتی کوتاه میای جواب نمیدی فک میکنن مشکلی داری تو اون زمینه نقطه ضعف داری...بدتر لجت میشینن. 

اگرم جواب بدی با لبخندی پر از لجبازی نگات میکنن انگار ک هدفی دارن و بش رسیدن و اون هدف عثابخرد کردن توعه. در هردوحالت چ جواب بدی چ ندی بازنده ای. یه حس عجیب تحقیر و تمسخر بینشون هس. نمیدونم منطورم رسوندم...