بچه ها بینیم حس میکنم بزرگه چجوری با چه سبکی عملش. کنم چه مدلی؟
میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده. حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم
عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪 وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰ تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱ 👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
سلام☺🟠🟠🟠🟠🟠🟠علمدار کمیلو میشناسی؟کتاب سلام بر ابراهیمو تا حالا خوندی؟امیدوارم ک خونده باشی😍اگرنه حتما بخون بهت قول میدم حالت خوب میشه.🥰ابراهیم حسابش از خیلیا جداس حتی اگه با آدمای مذهبی سر و سرّی نداری بازم کتاب ابراهیمو بخون،نمیگم توام مذهبی میشیا!تاثیر ابراهیم یچیزی بالا تر از این حرفاس با ابراهیم حال دلت خوب میشه،اینو بهت قول میدم☺❤🌷میشه واسه ظهور اماممون صلوات بفرسی،امام زمان بالاترین نعمت واسه ماست ببین چیکار کردن و چیکار میکنیم ک خدا اینجوری این حق و نعمتو ازمون دریغ کرده.🥺میشه واسه حاجت خودتم یه صلوات بفرسی،صلوات عالیه از خودت دریغش نکن.💞💞یه خواهش دیگه واسه شادی روح شهدا صلوات میفرسی؟یه دونه!ممنونم.💓💓 پ و فرمان نافذ خدا در خلقت چون اراده خلقت چیزی کند می گوید باش پس بلافاصله موجود میشود💛یس💛 ❤️عــلـــــمــدار کــمـــــیـــل❤️
اره از وقتی حامله شدم همش حس میکنم بزرگه به خاطرش گریه ام میکنم
میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده. حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم
اره از وقتی حامله شدم همش حس میکنم بزرگه به خاطرش گریه ام میکنم
خانوم گلی این عکسی ک من میبنم هیچ ایرادی نداره ولی باز ببین نظر خودت چیه،در مورد عمل بینی بیشتر تحقیق کن.
الهی یه تصمیم عالی بگیری🌷🌷
سلام☺🟠🟠🟠🟠🟠🟠علمدار کمیلو میشناسی؟کتاب سلام بر ابراهیمو تا حالا خوندی؟امیدوارم ک خونده باشی😍اگرنه حتما بخون بهت قول میدم حالت خوب میشه.🥰ابراهیم حسابش از خیلیا جداس حتی اگه با آدمای مذهبی سر و سرّی نداری بازم کتاب ابراهیمو بخون،نمیگم توام مذهبی میشیا!تاثیر ابراهیم یچیزی بالا تر از این حرفاس با ابراهیم حال دلت خوب میشه،اینو بهت قول میدم☺❤🌷میشه واسه ظهور اماممون صلوات بفرسی،امام زمان بالاترین نعمت واسه ماست ببین چیکار کردن و چیکار میکنیم ک خدا اینجوری این حق و نعمتو ازمون دریغ کرده.🥺میشه واسه حاجت خودتم یه صلوات بفرسی،صلوات عالیه از خودت دریغش نکن.💞💞یه خواهش دیگه واسه شادی روح شهدا صلوات میفرسی؟یه دونه!ممنونم.💓💓 پ و فرمان نافذ خدا در خلقت چون اراده خلقت چیزی کند می گوید باش پس بلافاصله موجود میشود💛یس💛 ❤️عــلـــــمــدار کــمـــــیـــل❤️
عمل کردی؟؟؟ اگر هنوز عمل نکردی دکتر کامبیز ایزدپناه هم کار جراحی بینی شون خیلی تمیز و قشنگه...من تو اینستاگرام فالو کردم... کیف میکنم عکسارو میبینیم...یکی از دوستام هم هفته دیگه وقت عمل داره پیشش... عمل کرد میام بهتون میگم چه جوری شد.
عمل کردی؟؟؟ اگر هنوز عمل نکردی دکتر کامبیز ایزدپناه هم کار جراحی بینی شون خیلی تمیز و قشنگه...من ت ...
عزیزم قبل من اکانت مال کسه دیگ بود ولی اونم عمل نکرده
من نیمه فانتزی دوس دارم خودم بستگی به سلیقت داره من پیش دکتر نصیبه رستمی عمل کرد فرم بینیم دقیقا همونی شده که خودم میخواستم نوک دماغم خیلی سر پایین بود قبلا برای همین جراحی کردم