2777
2789
عنوان

وکیل اینجا هست

173 بازدید | 30 پست

خواهرم 5 ساله ازدواج کرده الان یک سال هست پدرمون فوت شده بعد شوهر خواهرم میگه برای اینکه از مستمری پدرمون  بتونن استفاده کنن طلاق سوری بگیرن ازدواج موقت 99 ساله کنن

اینم بگم که این شوهر خواهرم کلا رنده و همش ترس مهریه خواهرم رو داره و کلا آدم غیر قابل پیش بینیم هست میخوام بدونم الان خواهرم اینکارو بکنه یعنی توافقی جداشدن مهریش و اینا مشکلی پیش نمیاد یا اینکه زیر سر شوهره بلند نشده که همچین پیشنهادی داده چون یه هویی اینو گفته و خیلیم عجله داره

ممنون میشم برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم مهریه رو دیگه نمیده مراقب باشین 

یا اول بگین مهریه رو کامل بده و بعد اینکارو بکنین 

در کل کار جالبی هم نیستش 

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک

پدرت یکسال پیش فوت شده دیگه،چه جوری میخواد باز مستمری بگیره

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

ماهم یه فامیل داریم ازشوهرش جداشدبعدصیغه شدن که بتونه حقوق پدرشوبگیره

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

عزیزم به هیچ وجه این کارو نکنه 

حتما شوهرش میخواد بگه مهریه ت رو ببخش و طلاق بگیر بعدم با یه مهریه کم صیغه ش کنه 

از طرفی بیمه هم کامل تحقیق میکنه و اگر به طلاق سوری و صیغه شدنشون بعد طلاق پی ببره تمامی خسارات یعنی حقوق های واریزی رو پس میگیره 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

۱. درباره اخذ حقوق مستمری خیلی از زن‌و‌شوهرا این کار رو می‌کنن.

۲. می‌تونن اول مهریه‌شون رو بذارن اجرا، بعد از پرداخت مهریه حدا شن.

۳. کلا پروسه طلاق حتی به‌طور صوری، آسون نیست و تا مشکلی نباشه نمی‌شه طلاق گرفت.

۴. توی ازدواج موقت هم مهریه هست اما باید حتما ازدواج رو ثبت کنن‌.

۵. واقعا یه حقوق مستمری ارزش همه این کارا رو داره؟!

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.