2777
2789

من ده روزی هس گرفتم . اوایل گلو درد سر درد چشم درد سرگیجه داشتم بعد اینا خوب شدن الان سرفه میکنم و چند روزه بویایی چشاییمو از دس دادم

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

من۴روزعلائمشو دارم.روزاول درحدسرماخوردگی نسبتاشدیدبود.الان فقط ته گلوم وبینیم میسوزه.بدنمم خیلی خستس خصوصاوقتی ازخواب پامیشم.روزای اول بدن دردنداشتم.این علائم یعنی دارم خوب میشم یا داره بدترمیشه.بچه کوچیک هم دارم 

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من ده روزی هس گرفتم . اوایل گلو درد سر درد چشم درد سرگیجه داشتم بعد اینا خوب شدن الان سرفه میکنم و چ ...

دکتررفتین.چی گفتن.این یعنی داره حالتون بهترمیشه.من خیلی میترسم گه علائم بهترشدنواشتباه کنم.چون فعلادکترنرفتم.تست هم ندادم.ولی چون خانواده همسرم گرفتن ب احتمال ۹۰درصدمنم گرفتم

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
دکتررفتین.چی گفتن.این یعنی داره حالتون بهترمیشه.من خیلی میترسم گه علائم بهترشدنواشتباه کنم.چون فعلاد ...

همون اول رفتم دکتر بهم گفت کرونا نیست یه مشت داروی سرماخوردگی داد اونارو میخورم. ولی بخاطر این بویایی چشایی مطمئنم کروناس

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

من دوبار گرفتم از شانس گندم

پارسال اردیبهشت

و الان هم‌۱۳ فرودین علایمم واضح شد

گلو درد شدید

ضعف بدنی

سردرد

اب ریزش بینی

عطسه و سرفه

یکی دوبار هم تب و لرز

فعلا رو ب بهبودم..اما گلو دردم همچنان هست و سرفه زیاد میکنم

میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔

اگر مشکل زیادی ندارین مثل من و خفیفه