2777
2789
منک توهم بارداری پدرمو دراورد....دل درد و کمر درد و پا درد...بعد از اینورم تا میام مسکن بخورم عذاب و ...

من درد ندارم فقط زیر شکم و تخدان هام‌درد و گرفتگی جزئی دارن و پاهام ضعف میره اشتهام و خستگی ام هم زیاد شده 

پری روز بیبی زدم اول هاله بزوررر دیده میشد بعد دوساعت خط شد 

اما میگن بگذره جوابش معتبر نیست 

موندم کی بزارم و چه کنم 

روز ۳۲ پری هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهار ماه اقدام بودم بعد یه مشکلی پیش اومد دیگه نکردم 

دلم بچه های زیاد میخاد 😩😔 هم بی پولی هم بیماری نمیذاره 

کاش سالم بودم کاش یکم بیشتر پول داشتیم یا گرونی نبود.. .کاش

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
من چهار ماه اقدام بودم بعد یه مشکلی پیش اومد دیگه نکردم  دلم بچه های زیاد میخاد 😩😔 هم بی پول ...

من به مسائل مالی کاری ندارم 

چون ۱۰۰ درصد به روزی بچه ایمان دارم 

اما بیماری خب مهمه 

امیدوارم همه نگرانی هات حل بشن و به زودی نی نی دار بشی 

من به مسائل مالی کاری ندارم  چون ۱۰۰ درصد به روزی بچه ایمان دارم  اما بیماری خب مهمه&nbs ...

منم بهش اعتقاد دارم ولی خب ما نه خونه داریم نه ماشین نه پس انداز  اجاره نشینیم حقوقمونم 3تومن و یه بچه داریم ولی همش تنهاس ان شاالله شما هم باردار باشی💐

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
منم بهش اعتقاد دارم ولی خب ما نه خونه داریم نه ماشین نه پس انداز  اجاره نشینیم حقوقمونم 3تومن و ...

عزیززززززم خدا نگه داره براتون 

ممنون گلم 

امیدوارم همه نگرانی هات باهم یکجا تموم بشن و فقط خوشی ببینی