2777
2789
عنوان

اقدامی های ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 3244 بازدید | 58 پست

یه دکتر رو دارم تو اینستا میگه اصلا نباید زود بری برای ازمایش چون ممکنه حتی مثبت باشه ولی بارداری شیمیایی اتفاق افتاده باشه و اصلا باردار نباشی

ولی من خودم به شخصه دارم دق میکنم

سخت ترینن صبر دنیاست😩😩😩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداکنه انشاالله شماهم زودتر مامان بشین😘

بخاطر اون میگم ۲۰ شده که خوبه ، بیبیتم هاله انداخته بارداری استرس نداشته باش ، هر چیه خیره، بعد چند روز رفتی آزمایش خون ۱۴ روز ؟

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
بخاطر اون میگم ۲۰ شده که خوبه ، بیبیتم هاله انداخته بارداری استرس نداشته باش ، هر چیه خیره، بعد چند ...

اهان ۱۴روز بعداز اقدام ۴روز بعد از موعدپریودم

وجدان،صدای خداست...
نه ۴روز

چهار روز بعد رابطه رفتی ۲۰ بود بتات ؟

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
نه ۱۴روز بعدرابطه😂

اهان پس ۲۰ شده به احتمال زیاد بارداری

وای کلا رد دادم ۱۴روز بعد رابطه دقیق روز پریودم رفتم آزمایش بتا۲۰شد ۴روز بعد پریود که میشه فردا باید ...

ایشالا که خیره عزیزم نی نی تو دلت باشه