اقا وجدانن رضا کرمی تارا شکرخورد غلط کرد این اهنگو خوند(گَردِ کی دِری لج کِید اخه مگه دشمنِدِم،شرمنده چَن ساله چیدَه مِ هنوز عاشقِدِم)پسران سرزمین کرمانشاه از رضابکشین بیرون..هرجامیرم دوپس دوپس شرمنده هر شو مَسم فکر کنم پسران کرمانشاهی از دم شکست عشقی خوردن...خب خب رضا ب کنار...یکم بگم از یاسین ک اهنگش قفلی همیشگیمه...(ساقی اِمشُو اَرَیمِ مشروب فیک بِرشِن،توام حالِم خِراو بِکی بوِیدَم تامرز کشتن،نیکوتین خونِم اِمشو ها بانِ هزار مَگَر ای سنگینه ای دردیله بوِیدَ خوار...)..روزگار داره غمگین ترین اهنگشو برام مینوازه..من همون دختریم ک تو تمام زندگیش نقش فیک بازی کرد..زندگی ک همه براش تصمیم گرفتنو من فقط گفتم ..(چشم)کاش میشد درتمام طول زندگیم فقط یکروزشو خودم باشم:)از غیرواقعی بودن خودم خسته شدم..یدختر درونگرایی ک فقط تو رویاهاش واقعیه وبا کسی میتونه صمیمی بشه...
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...