2777
2789
عنوان

بنظرتون بمونم یا باید جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 45 پست
اصلا نمیشینه حرف بزنیم نمیخوام‌خانوادم بفهمن 

اشتباه ميكنين تعارف نداريم همسر شما هم چون ميدونن شما به كسي چيزي نميگين هر كاري خواستن باهاتون ميكنن !! با خانوادتون تماس بگيرين و به همسرتونم بگين مثلا امشب خانوادم ميان تا وضعمون مشخص شه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید ببینی شرایط خونه بابات چطور خونه بابات ب نظرت وضعیت از اینی ک الان هستی بهتر؟خوب فکر کن ب این ...

مادرم‌میگه اگه اذیتت میکنه بیا بالا سرمون جا داری

ولی میدونم بدتر که بهتر نیست خواهر ها و برادرا و داماداو...

مغزم داره میریزه بیرون 

دلم میخواست منم خود کشی کنم اما عرضش رو ندارم

ما تقریبا تو همین وضعیم.با این تفاوت که خانواده ها رفت امد دارن و منو هم دوست دارن خانوادش.بخاطر دخت ...

من اوایل خجالتی بودم دلم میخواست کم برم بیام

همش استرسم میگرفت که اونا از من سر ترن و زرنگترن جاریم

اما بعد یکی دو سال دیدم نه من شرایط خانوادیم و یسری اخلاقم بهتر

اما الان دیگه اونا باور ندارن که من نمیخوام قطع رابطه کنم 

خودش میگه آره

ببرش  دکتر

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اشتباه ميكنين تعارف نداريم همسر شما هم چون ميدونن شما به كسي چيزي نميگين هر كاري خواستن باهاتون ميكن ...

اگه به خانوادم بگم همه خواهر برادرام مممکن بفهمن

اوناهم نفهمن دیگه شوهرم پیش پدر و مادرم هیچ حرمتی نداره

من همیشه سعی کردم بگم خیلی خوبه 

همسرمم میفهمه که آبروش رفته پیشتر تاخت و‌تاز میکنه

نمیاد  یه مشاوره ساده نمیاد

ای   بابا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خودت برو..مردا معمولا قبول نمیکنن مشاوره..ولی خودتم بری یا نشاوره نتی هم خوبه بگیری کلی کمک کنندست

الان به یه خانم صبح تو اینستا پیام دادم که مشاوره بهم بده فعلا که خبری ازش نشد