2777
2789
عنوان

خانم هایی که جدا شدین بیاین لطفا

312 بازدید | 30 پست

امروز چیزی شنیدم که خیلی حالمو بد کرد. خودمم متوجه شده بودم اما امروز شنیدم یکی از فامیلها اوایل ازدواجمون اونو با یه خانم دیگه دیده بود.

خیلی شکستم فکر می کردم ارتباطشون فقط در حد تماس و پیام بوده!

من ۷ ماهه خونه ی پدرمم و دارم روند قانونی طلاقو طی می کنم.

یکی از آشناها‌ دیروز دیده بودش بهش گفته بوده چیکار کردین اونم جواب داده بود قضیه که تموم شده ست فقط درگیر روند دادگاه هستیم.

درسته که خودم تصمیم به جدایی گرفتم ولی از اینکه هیچ تلاشی برای برگردوندنم نکرد دلم بدجوری گرفته.

فقط خواستم درد دل کرده باشم و نیازی به هیچ راه حلی ندارم دوستان😔

بهتر مرتیکه الاغ رو ولش کردی.. گوه به قیافش 

حرفام تندع... اینجا تبادل نظرع.. و یاد بگیریم هر کس نظری دارع.. پس نظرع.. خودمون روبه دیگران تحمیل نکنیم.. دوست عزیز من روک حرف میزنم از ترحم کردن و دلسوزی الکی برای دیگران متنفرم.   انقد بیحوصلم. که حرفه بعدیتم درستع دوستع عزیز.. حرفام ناراحتت میکنه ریپ نزن روم...  همون جوری که تو حرفای منو قبول نداری منم حرفای تو رو قبول ندارم پس جای مجادله نیست... من یه ملت باهام دشمنن سره اینکه روک حرف میزنم...... روم ریپ بزنی برگاتو میریزم حتی شما دوست عزیز.... اعتقادات هر کس شخصیه.. اعتقادات شیرین خودتون رو نکنین تو حلق دیگران   با من بحث نکن... خیلیا خاستن بحث کنن اما شستمشون.... من حتی اگه بابام باهام اختلاف نظر داشته باشه میزارمش کنار... گفتم که در جریان باشین...من عین خودت حرف میزنم.. پس اگر از حرفم نارحت شدی بدون حرفه خودت غلطه..... بی ادب نیستم.. ولی حرفای من بستگی به رفتار شما داره.. این شاخ پنداری نیست.. شاخ ماله گاوع.. این رفتار پنداریست... و حرفآخر... قبل از گرفتن قیافع.. از داشتنش مطمعن باشید 

عزیزم💔

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه اصرار میکرد برمیگشتی؟

مطمئن باش پشیمون میشه

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
ممنون عزیزم

خواهش گلم اصلا غصه نخور... اگر شاغلی چه بهتر اگر نیستی ایشالا حقتو بگیر یه مغازه ای چیزی بگیر به خودت برس... بزار اونم به کثافت کاریش برسه 

حرفام تندع... اینجا تبادل نظرع.. و یاد بگیریم هر کس نظری دارع.. پس نظرع.. خودمون روبه دیگران تحمیل نکنیم.. دوست عزیز من روک حرف میزنم از ترحم کردن و دلسوزی الکی برای دیگران متنفرم.   انقد بیحوصلم. که حرفه بعدیتم درستع دوستع عزیز.. حرفام ناراحتت میکنه ریپ نزن روم...  همون جوری که تو حرفای منو قبول نداری منم حرفای تو رو قبول ندارم پس جای مجادله نیست... من یه ملت باهام دشمنن سره اینکه روک حرف میزنم...... روم ریپ بزنی برگاتو میریزم حتی شما دوست عزیز.... اعتقادات هر کس شخصیه.. اعتقادات شیرین خودتون رو نکنین تو حلق دیگران   با من بحث نکن... خیلیا خاستن بحث کنن اما شستمشون.... من حتی اگه بابام باهام اختلاف نظر داشته باشه میزارمش کنار... گفتم که در جریان باشین...من عین خودت حرف میزنم.. پس اگر از حرفم نارحت شدی بدون حرفه خودت غلطه..... بی ادب نیستم.. ولی حرفای من بستگی به رفتار شما داره.. این شاخ پنداری نیست.. شاخ ماله گاوع.. این رفتار پنداریست... و حرفآخر... قبل از گرفتن قیافع.. از داشتنش مطمعن باشید 

منم دارم جدامیشم 

امروز فهمیدم شوهرم ۸۰ درصد ریه هاش درگیر کرونا شده ناراحت شدم 

طلاق بگیر عزیزم وقتی تلاشی نمیکنه برگردی جداشو

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
خب اگه اصرار میکرد برمیگشتی؟ مطمئن باش پشیمون میشه

نه گلم برگشت دیگه در کار نبود!

هم خیانت کرد، هم اعتیاد داشت، هم دست بزن داشت، هم بداخلاق بود، هم کار و بار نداشت، هم خانواده ش به شدت مداخله گر بودن!

خواهش گلم اصلا غصه نخور... اگر شاغلی چه بهتر اگر نیستی ایشالا حقتو بگیر یه مغازه ای چیزی بگیر به خود ...

شاغلم عزیزم معلمم و مدرس دانشگاهم

خداروشکر دستم تو جیب خودمه

شاغلم عزیزم معلمم و مدرس دانشگاهم خداروشکر دستم تو جیب خودمه

الاهی شکررررررررررررر بهت افتخار میکنم بانوی عزیز 

منم دارم جدامیشم  امروز فهمیدم شوهرم ۸۰ درصد ریه هاش درگیر کرونا شده ناراحت شدم  طلاق بگ ...

عزیزم نمی دونم علت جداییتون چیه ولی خوب می دونم تا کارد به استخون یه زن نرسه زندگیشو رها نمی کنه!

اون طرف ما هم یه بار مریض شد بردنش بیمارستان سه روز بستری شد بعد پاشدن نسبتش دادن به ما

ما هم تهشو در آوردیم تا چند جور قرص مصرف کرده

هر بلایی سرشون بیاد حقشونه