محدطلا مدیر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 145 عنوان حمله پانیک | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 19 پست سلام بچه ها من یه بار نزدیک غروب وقتی از خواب بیدار شدم احساس ضعف داشتم و احساس میکردم بدنم میلرزه بنطرتون پانیک بوده؟ 1400/01/17 | 14:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محدطلا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 145 عزیزم من اینجوری بودم خیلی شدید تقریبا هر شب بهم حمله دست میداد... وسواس شدید بیماری هم داشتم .. رفت ... دقیقا منم حس میکنم ویتامینای بدنم کمه به دکتر گفتم آزمایش بنویس نوشت ولی همش پروتین و این چیزا اصلا ا سم ویتامین داخل آزمایش نبود
صبای_او عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 3456 دقیقا منم حس میکنم ویتامینای بدنم کمه به دکتر گفتم آزمایش بنویس نوشت ولی همش پروتین و ای ... حتما ازمایش بده برو دکتر عمومی بده برات ازمایش چک اپ کامل بنویسه مخصوصا برای ویتامینها
محدطلا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 145 حتما ازمایش بده برو دکتر عمومی بده برات ازمایش چک اپ کامل بنویسه مخصوصا برای ویتامینها چشم چکاب کامل دادم ولی ویتامینا نه ولی خودم ماهی یه ویتامین دی میخورم قرص جوشان و آمپول ب ۱۲ و ب۶ قبلا آزمایش دادم نرمال بو دن ولی تازگیا آزمایش ندادم
جا_نان عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 3563 برادر من وسواس فکری شدید داره پیش روانپزشکم رفتیم دارو مصرف میکنه ولی روز به روز داره بدتر میشه شما ... نه عزیزمبراشون حمد خوندم