2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اشتباه کردم تو زندگی خانواذه ی شوهر دخالت کردم ، البته اونا ازم خواستن ولی الان پشیمونم مادر شوهر ...

نهوگ منظورم اینه خانومانه مثل دختربچه ها نباشم دیگه راهشو یادم بده

به عنوان کاربر اقا بهتون میگم 

شما وقتی برای خودتون ارزش قائل باشید و برای روابطتتون ارزش تعیین کنیدو حد و مرز قرار بدید و نگذارید کسی از حدش فراتر بره مطمئن باشید اونوقت بدنبالش احترامتونم میاد ممکنه چون اول تغییر میکنید مقبول اطرافیانتون نیستید ولی طی مرور زمان بیشتر اخلاقتونو میپسندن

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 
نهوگ منظورم اینه خانومانه مثل دختربچه ها نباشم دیگه راهشو یادم بده

چطور بگم بهت ، نمیتونی شخصیت تو تغییر بدی که ، اگه شیطنت داری ، با اروم شدن خودت افسرده میشی و رفتارت نمایشی و مصنوعی میشه ، خود واقعیت باش ،فقط بهت نصیحت میکنم خیلی مرموز باش برای همه نزار به کارات پی ببرن

چطوری

اگه تا الان پر حرف بودی و فعال ، و از این به بعد بخوای کمتر حرف بزنی ، مصموعی دیده میشه رفتارت ، فقط حد و حدود تعیین کن ، مثلا پیش مادر و‌خواهرت پر حرفی کن ولی‌ پیش کسایی که باهاشون رودربایستی داری نه 

خب منم همینو میخوام ولی چطوری😭

برای مثال میگم 

من خوشم نمیاد کسی بهم توهین کنه حتی به شوخی با این حال قدیما اجازه میدادم همه مسخرم کنن به نام شوخی ولی الان این برام ارزش شده و کسی بهم توهین کنه بهش میگم توهین نکنید حتی اگر برادرم باشه 

و حالا برای خودم حد و مرز تایین کردم و تا کسی بخواد توهین کنه متوجه میشه که باهاش برخورد میکنم پس به خودش اجازه اینکار رو نمیده

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 
برای مثال میگم  من خوشم نمیاد کسی بهم توهین کنه حتی به شوخی با این حال قدیما اجازه میدادم همه ...

خب یعنی اگه کسی ب ی احترامی کرد به روش بیارم اخه اینجوری بی ادبی میشه توی جمع اونم واسه یه خانم

خب یعنی اگه کسی ب ی احترامی کرد به روش بیارم اخه اینجوری بی ادبی میشه توی جمع اونم واسه یه خانم

من برای شما مثال زدم 

الزاما نباید تو جمع کسی رو کم اورد میشه بزرگی کرد و تو خلوت بهش گوش زد کرد

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز