2777
2789
عنوان

ماهی گلیم

40 بازدید | 4 پست

زخم سده بدنش کناره هاش سفید شده چی کار کنم ؟ ببرمش دامپزشکی یا خونه هم میشه کاریش کرد ؟

بر روی بوم زندگی، هر چیز می خواهی بکش                  زیبا و زشتش پای توست، تقـدیر را باور نکن            تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی                       از نو دوباره رســم کن، تصویررا باور نکن                   خالق تو را شاد آفرید، آزاد آزاد آفرید                         پرواز کـن تا آرزو، زنجیر را باور نکن
رهایش کن جان به جان افرین تسلیم کند

گناه داره دلم براش میسوزه کاشکی از اول نمی خریدم

بر روی بوم زندگی، هر چیز می خواهی بکش                  زیبا و زشتش پای توست، تقـدیر را باور نکن            تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی                       از نو دوباره رســم کن، تصویررا باور نکن                   خالق تو را شاد آفرید، آزاد آزاد آفرید                         پرواز کـن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینا عمرشون ده ساله و بیشتره نمیدونم چرا تو خونه عمری ندارن . منم یکیشو دارم هنوز زندست 

فک کنم اونجور که باید ازشون نگهداری نمی کنم دیگه نمیخرم بنده خدا تمام خودشو اینور اونور میزنه فک کنم درد داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز