2777
2789
عنوان

ماهی گلیم

39 بازدید | 4 پست

زخم سده بدنش کناره هاش سفید شده چی کار کنم ؟ ببرمش دامپزشکی یا خونه هم میشه کاریش کرد ؟

بر روی بوم زندگی، هر چیز می خواهی بکش                  زیبا و زشتش پای توست، تقـدیر را باور نکن            تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی                       از نو دوباره رســم کن، تصویررا باور نکن                   خالق تو را شاد آفرید، آزاد آزاد آفرید                         پرواز کـن تا آرزو، زنجیر را باور نکن
رهایش کن جان به جان افرین تسلیم کند

گناه داره دلم براش میسوزه کاشکی از اول نمی خریدم

بر روی بوم زندگی، هر چیز می خواهی بکش                  زیبا و زشتش پای توست، تقـدیر را باور نکن            تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی                       از نو دوباره رســم کن، تصویررا باور نکن                   خالق تو را شاد آفرید، آزاد آزاد آفرید                         پرواز کـن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا عمرشون ده ساله و بیشتره نمیدونم چرا تو خونه عمری ندارن . منم یکیشو دارم هنوز زندست 

فک کنم اونجور که باید ازشون نگهداری نمی کنم دیگه نمیخرم بنده خدا تمام خودشو اینور اونور میزنه فک کنم درد داره