2777
2789
عنوان

دستگاه ای یو دی

376 بازدید | 12 پست

سلام خانوما،من الان نزدیک دوماهه زایمان کردم،دو سه هفته از چهلمم رد شده رفتم واسه گذاشتن دستگاه ای یو دی پیش دکتر خودم، من همیشه بعد از زایمان بعد از یکسال  پری میشم،یعنی وقتی دستگاه گذاشت من پریود نبودم دکترم گفت چون تازه زایمان کردی عب نداره میشه گذاشت،خلاصه الان چهار روزه از گذاشتن دستگاه میگذره خون ریزی شدید دارم در حدی که کل نوار بهداشتی پر میشه،اعصابم.بهم ریخته پشیمون شدم از گذاشتنش کسی تجربه داره که این.خون ریزی ها تا کی هست

بعد یک.چیز دیگه دکتر گفت سونو بده ببینم جاش خوبه یا نه،بعد شوهرم.گفت وقت نمیکنم.حالام که میگه دستم خالیه تا پول بیاد بعد برو 

حالا اگه این مسئله رفع شدنیه من.بازم.وایستم اگه نه ادامه داره که برم بر دارم کلا

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
من تا ۴۰ روز لک داشتم اما خونریزی نه شاید بهتون نمیسازع

نه این لک نیست خون ریزی شدیده

دیگه.نمیخوام حامله بشم این روشو.انتخاب کردم که خیر سرم خیالم راحت شه اینم از شانس منه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم تازه زایمان کردم دوماهه و سر دخترم تا ۶.۵ ماهگیش پریود نشدم .۴۵ روزگی گذاشتم تا یه هفته خونریزی مثل پریود داشتم بعدش کم کم رفع شد 

برای منو دکترم تو همون مطبش نگاه کرد گفت یه ماه بعد بیا دوباره ببینم جاش خوبه یا نه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نه این لک نیست خون ریزی شدیده دیگه.نمیخوام حامله بشم این روشو.انتخاب کردم که خیر سرم خیالم راحت شه ...

در بیار پریود که شدی دوباره بزار شاید بهت بسازه زن عمو من سرع دومی گذاشت نشد برا بچه سومی گذاشت شد و بهش ساخت

خالی
منم تازه زایمان کردم دوماهه و سر دخترم تا ۶.۵ ماهگیش پریود نشدم .۴۵ روزگی گذاشتم تا یه هفته خونریزی ...

جدی پس منم.امید وار باشم که رفع میشه

در بیار پریود که شدی دوباره بزار شاید بهت بسازه زن عمو من سرع دومی گذاشت نشد برا بچه سومی گذاشت شد و ...

در بیارم،با چی روشی جلوگیری کنم،بچه سومم.ناخواسته شد، دیگه نمیخوام حامله بشم

منم اولش خونریزی داشتم ولی بعد از پنج روز قطع شد و هنوز پری نشدم منم۶ ماهه زایمان کردم،۲ماهگی پسرم گ ...

خب.خداروشکر.یکم.امیدوار شدم انشاالله منم زود رفع بشه

جدی پس منم.امید وار باشم که رفع میشه

اره انشاءالله رفع میشه

اتفاقا دکترم گفت الان که تا ۶ ماه پریود نمیشی بهترین وقت برای گذاشتن و تا موقع پریودیت بدنت بهش عادت میکنه

دکترم بهم گفته بود مفنامیک اسید بخورم برای کم شدن خونریزیم البته وقت نشد بخرم و بخورم شما میخوای بخور ببین تاثیر داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره انشاءالله رفع میشه اتفاقا دکترم گفت الان که تا ۶ ماه پریود نمیشی بهترین وقت برای گذاشتن و تا مو ...

روزی یکی میخورم

2827
2791
2779
2792