2777
2789
عنوان

دانشگاه ازاد

176 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من امسال کنکور دارم ولی خب میدونم قبول نمیشم .خواستم بدونم دانشگاه آزاد قبولی توی کنکور ميخواد?

و اینکه دانشگاه آزاد خوبه یا ن ممنون میشم بگید بهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر میخوای ایران بمونی که فرق نمیکنه چه دانشگاه باشی ولی اگر میخوای بری از ایران فقط دانشگاه های سرا ...

خیلی فرقی ندارن دانشگاه بیشتر معدل مهمه شاید از دانشگاه تهران مثلا راحت تر قبول کنن ولی اصلش همون ریز نمراته 

و مدرک زبان و سابقه و اینا 

سال بعد بخون خب!

ولی دانشگاه آزاد خوب نیست میگن 

سعی کن عزیزم واسه سالای بعد بیشتر بخونی حتما قبول‌ میشی😍

من خودم رشتم تجربی بود آزاد نرفتم واسه دفعه بعدی سراسری قبول شدم!

ن بابا همین ایران  خوب نیست دانشگاه آزاد?

دانشگاه ازاد قبولیش راجته. اگر در مراکز بزرگش درس بخونی امکانات و استادا خوبن. جو ممکنه ضعیف باشع ولی ب خود تو بستگی داره. ک جو رو نبینی و فقط از امکانات استفاده کنس. گاها امکانات بهتر از بیشتر دولتی هاس. ولی باید خودمحور باشی. نگا نکنی ک چون بقیه تنبلی میکنن، تو هم‌تنبلی کنی. از فرصت استفاده کنی

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
خیلی فرقی ندارن دانشگاه بیشتر معدل مهمه شاید از دانشگاه تهران مثلا راحت تر قبول کنن ولی اصلش همون ری ...

👌👌 کشورهای دیگه انقد مث خودما فرق بین دانشگاه های ایران قائل نیستن. تازه برخی دانشگاه های ازاد بین المللی هستند ولی سراسری هایی هستند ک بین المللی نیستند و اگرچه در ایران، تاپ هستند ولی حارجیا قبولشون ندارن. واقعا خود دانشگاه هم خوب نیس. دلیل شهرتشون دانشجوهاشون هستند ک چون تاپ های سراسری رفته ن، نتیجه هم خوب درمیاد. در کل ب قول شما ریزنمرات معم‌تره تا خود دانشگاه. خیلی از دانشجوهای  دانشگاه های ازاد در دانشگاه های تاپ دنیا  اپلای شدن

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞