lariya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3834 عنوان خیلی دلم گرفته😭 286 بازدید | 7 پست دیگه از خودم خسته شدممیخوام زود تر شوهرم بیدار شهباهاش حرف بزنم و واسه دخترمون نقشهبکشیمدلم میخواد تو بغلش گریه کنم😭چرا بدنیا اومدن ۹ ماه طول میکشهبخدا دارم دق میکنم از بس چشم به راهموندمدیگه حوصله خودمم ندارمیه بغضی تو گلومه😭😭 'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️ 1400/01/17 | 10:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lariya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3834 چقدر لوس 😑😐 لوس نیستمدلم گرفتهانقد لباسا رو دیدموقتی یه مامان میبینم،دلم میخوادبشینم باهاش حرف بزنم 'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
7272 عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 25602 الان مگه باردار میستی؟ ❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
گلیییییییی۷۴۷۴ عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 11980 لوس نیستم دلم گرفته انقد لباسا رو دیدم وقتی یه مامان میبینم،دلم میخواد بشینم باهاش حرف بزنم اوووه خب با شوهرت برید گاهی خرید جینگول پینگول کنید برا نی نی بعدم چیزی نمونده که دیگه نصف بیشتر راه رو رفتی
lariya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3834 الان مگه باردار میستی؟ هستم ولی طاقت ندارم ۴ ماه دیگهصبر کنم 'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
lariya مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3834 اوووه خب با شوهرت برید گاهی خرید جینگول پینگول کنید برا نی نی ... شوهرم خودش یه بار رفت اسباب بازی بخرهتانک خریدازش نا امید شدم😭 'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
فندق_من عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 1637 از روزهای الانت نهایت استفاده رو بکن الکی برا انتظار هدر نده که بعد بدنیا اومدن بچه تا یه مدت نه خواب داری نه استراحت نه تفریح نه وقت اینکه به کارهای شخصیت یا خونه برسیالان که نی نیت نیومده کارهایی رو بکن که بعد بچه نمیتونی انجامش بدی