2777
2789
عنوان

دخترم به..

733 بازدید | 20 پست

سلام مامانا صبح تون بخیر امیدوارم همیشه حالتون خوب خوب باشه.

دخترم به دوبله کردن و صدا گذاری علاقه ی زیادی داره می خواستم بپرسم که کسی از اشنا یا اطرافیانتون تا بحال کار دوبله کرده؟

خیلی خوشش میاد و ۱۳ سالشه.

من عاشق دوبله ام و ۱۸سالمه

صدامم مثل گوینده هاست 

ولی خوب هیچ جای رسمی و معتبری پیدا نکردم یه جایی هم بود واسه خود تهران می خواست 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق دوبله ام و ۱۸سالمه  صدامم مثل گوینده هاست  ولی خوب هیچ جای رسمی و معتبری پیدا ...

فعاليت كن فيلمها را بردار و صدا بگذار پيج حرفه اي بزن و دوبلرها را دنبال كن يكم كارت جلو رفت شركتها را تو اپهاي لينكداين و اينستا سرچ كن خيليهاشون اطلاعيه تست ميدهند

يه سری آموزشگاها هستن،دوره ببينه اگر کارش خوب باشه جذب ميشه همونجا

صفحه خانم مریم شیرزاد هم تو اینستا فالو کنید دوره مجازی ميذارن ایشون

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

دختر خالم دوبلور هست و تو  رادیو

باید بره تست بده و ببینن خوبع یا ن فقط علاقه کافی نیست بایدد بتونه صداشو کنترل کنه و تپق نزنه برای در اوردن صدای  مختلف ،طرز خواندن،طرز بیان و....... خیلی وارد باشه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
افرین به شما👌😊 کجا باید تست بده دخترم؟

به نظرم رادیو و یا تلویزیون 

چقدر خوبه به علاقش توجه می کنید 

من مامانم وقتی اجرا می کنم یا پادکست تهیه می کنم دعوام می کنه

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
دختر خالم دوبلور هست و تو  رادیو باید بره امتحان بده و ببینن خوبع یا ن فقط علاقه کافی نیست بای ...

خوب صحبت میکنه موقع علامت سوال ها مثل علامت تعجب حرف میزنه و صداش خوبه.

فعاليت كن فيلمها را بردار و صدا بگذار پيج حرفه اي بزن و دوبلرها را دنبال كن يكم كارت جلو رفت شركتها ...

پیجی زدم ولی حذفش کردم کلی هم فالور پیدا کردم 

.

می دونیدخداشاهده بارها از اطرفیان شنیدم صدام یه عشوه و ناز خاصی داره .

یه پسره هم می گفت تورو خدا یه بار دیگه حرف بزن برام 

به خاطر همین خیلی احساس گناه کردم و پیجم رو بستم😭

چرا دختر گلم؟

چون از صدا و سیما خوشش نمیاد🤕

همین الآنشم 

خیلی ها می گن بذار بره مجری بشه ولی مامانم دوست نداره