2777
2789
عنوان

علایم زایمان

117 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من ۳۵هفته و ۲روز از بارداریم گذشته از یک ساعت پیش دل درد هایی مثل پریودی گرفتم و کشاله رونم سست شدع و انگار نفخ میکنه شکمم ایا اینا ممکنه علایم زایمان باشع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دوش اب گرم بگیر اگر بعدش اروم شدی که درد کاذب ولی اگر بیشتر و تند تر شد درد زایمانه

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

اگه شرایط نرمالی داشتی تو بارداری،الان واسه درد زایمان زوده هااااا

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

شکم شما هنوز در حال بزرگ‌تر شدن است و با وجود فشار رحم به سمت قفسۀ سینه، ممکن است هنوز هم احساس تنگی نفس داشته باشید. اگر هنوز مشکلات شایع بارداری مثل سوءهاضمه، ورم مچ پا و پاها را نداشته‌اید، ممکن است این هفته آنها را تجربه کنید. از آنجا که وزن بیشتری را حمل می‌کنید و مفاصل شما به علت هورمون‌های بارداری شل‌تر شده است، حرکات بدن شما استواری و برازندگی همیشگی را ندارد و کاملاً طبیعی است که در ماه‌های آخر بارداری حرکات شما کمی سنگین باشد، به ‌ویژه وقتی با بزرگ‌تر شدن جنین و رحم، مرکز ثقل بدن شما تغییر می‌کند.

طی این هفته باید بیشتر مراقب باشید، به ویژه وقتی که روی سطوح ناهموار یا لیز راه می‌روید. با افزایش وزن و اندازۀ شکم در طول بارداری، برخی زنان دچار عرق‌سوز پوست بین ران‌ها و زیر پستان‌ها می‌شوند. پوستتان ممکن است سرخ، ملتهب و مرطوب شود، به ویژه در قسمت‌هایی که پوست چین می‌خورد.

اگه شرایط نرمالی داشتی تو بارداری،الان واسه درد زایمان زوده هااااا

خداروشکر همه چی نرمال بودع فقط سونوهام جنیت رو حالت بریچ نشون دادن قراره۲۴ام برم باز سونو ببینیم تکلیف چیه 

خداروشکر همه چی نرمال بودع فقط سونوهام جنیت رو حالت بریچ نشون دادن قراره۲۴ام برم باز سونو ببینیم تکل ...

خداروشکر...

شاید بچه داره میچرخه،منم این درد وحشتناک 37 هفته تجربه کردم،در حدی که مطمئن شدم درد زایمان  ولی سه ساعت بعد افتاد دردش،وقتی رفتم سونو متوجه شدم بچه چرخیده

به نظرم دکتر بری خیلی بهتر می تونه راهنماییت کنه چون باید سنو انجام بدی  من دکترمو خانم دکتر ساغر صالح پور بهت پیشنهاد میدم
جراح و متخصص زنان و فوق تخصص نازایی  ادرسشم تو زعفرانیه