2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کدوم گذشته اینکه من هستم و خیانت بکنه یا اینکه قبل ازدواج خیانت کرده باشه؟

نه اینکه قبل ازدواج بگه من پسر پاکی بودم بعد چند سال مشخص شه اصلا تو مجردی اونطوری که گفته نبوده

ببینم تازگی ها خیانت کرده؟ چند وقته ازدواج کردی؟

۵ ۶ سال خیانت نکرده ولی همش شک تو دلم اخه وسواس فکری هم دارم تازگیا که گذشته رو فهمیدم خواب و خوراک ندارمخودم دارم داغون میکنم از طرفی هم خیلی دوسش دارم

اولا گذشته رو آینده تاثیر داره و مهمه برام

دوما بستگی ب خود آدم داره ک از کارش واااقعا پشیمونه یا نه

سوما بستگی ب گذشتش داره ک چجوریه در چ حدیه

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒
اولا گذشته رو آینده تاثیر داره و مهمه برام دوما بستگی ب خود آدم داره ک از کارش واااقعا پشیمونه یا ن ...

والا قسم میخوره میگه به پیر به پیغمبر ادم شدم حدش و که دیگه نمیپرسم

[QUOTE=184248762]به نظرتون درست من به خاطر گذشته زندگیم و بهم بزنم؟ 

اگ قبل ازدواجو منظورته اینکارو نکن شوهرمنم تومجردی هزارتا دوس دخترداشته غیرممکنه رابطه ای توش نبوده اماخب من همرو فراموش کردم چاره دیگ ای نداشتم وندارم برم بگم چرا بادخترا دوس بودی

منم خودم تومجردی دوس پسرداشتم ولی ب شوهرم گفتم ن باهیچکی نبودم ولی امارمو در اورد ک داشتم 

ولکن زندگیتوکن سره این چیزا عصاب خودتو خراب نکن

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧
[QUOTE=184248762]به نظرتون درست من به خاطر گذشته زندگیم و بهم بزنم؟  اگ قبل ازدواجو منظورته ای ...

خودمم نمی خوام ولی همش بهش فکر میکنم خیلی حساسم چون یه تصور دیگه ای هم داشتم جا خوردم همیشه از پاکی میگفت

تو گذشته نميشه زندگي كرد 

خوب دو سال پیش سا تو رو با یکی با تبریک گفته بودن من اون موقع فکر میکردم همکاران الان فهمیدم دوست دختره بوده ولی در حد تبریک البته بگم گوشیش همیشه رو میزه و هیچی توش نداره مگه خطی دیکه داسته باشه