2777
2789
عنوان

یعنی هست؟!

99 بازدید | 14 پست

سلام دخترم شش سالشه امروز حس کردم سینش خیلی کم داره برجسته میشه خیلی ناراحتم یعنی داره بلوغ میشه یه وقت بلوغ زودرس نگیره؟ خیلی ناراحتم چیکار باید کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چقدر زودرس🤔🤔 فک نکنما منطقا دیگه هر چقدر بخواد زود به بلوغ برسه اینه ۹ سالگی پریود شه و بعدش ...

آخه از پارسال هم دندوناش شروع کرد افتادن تا حالا پنج تاش افتاده میگم شاید به هم ربط داشته باشه یه وقت بلوغ زودرس باشه

خوب نه بعید می‌دونم. شاید ورمی چیزیه

خب قبلا نداشت امروز اتفاقی متوجه شدم اطراف سینش یه کم ورم داره دست کشیدم دیدم آره گفتم حتما از علایم رشد سینه های دیگه

اگه شک دارین حتما حتما حتما دکتر غدد ببرینش یوقت یه درصدم مشکل هورمونی باشه و بلوغ زودرس قدش کوتاه م ...

دکتر چه جوری متوجه میشه بلوغ زودرس هس یا نه آزمایش چی مینویسه؟

آخه از پارسال هم دندوناش شروع کرد افتادن تا حالا پنج تاش افتاده میگم شاید به هم ربط داشته باشه یه وق ...

نه عزیزم دندون ربطی نداره

اینو مطمئنم چون خودم اینطوری بودم

اول اینکه خیییلی زود دندونام درومد در حدی که ۴ ماهگی مامانم بهم سوپ میداده و دکتر گفته بوده اشکال نداره

۴ سالگی هم ۲ تا از دندون شیری هام افتاد اینو یادمه😑 بهمم نگفته بودن دندون میوفته خیییلی ترسیده بودم

مامانم اونور فک میکرد دندونم شکسته😐 اخر فهمیدن افتاده

ولی برای این سینه که میگی اگر واقعا رشدش زیاده

بعد اینکه قرمزی کرونا تموم شد یه دکتر غذد ببر خیالت راحت شه

البته الان وضعیت ناجوره بعدا ببر

نه عزیزم دندون ربطی نداره اینو مطمئنم چون خودم اینطوری بودم اول اینکه خیییلی زود دندونام درومد در ...

رشدش زیاد نیست یه کم دیدم ورم کرده نگران شدم نکنه یواش یواش داره بلوغ میشه آخه زوده ولی حتماً مییرمش دکتر اوضاع گرونا که بهتر شد

عکس مچ دست چی می‌نویسه؟

اولش آزمایشو میگیرن من ۵ ۶ سال پیش رفتم اول آزمایش بود البته من برا اینکه قدم کوتاه بود میرفتم برای همون عکس مچ دستمو هم نوشت ببینه چجوریه که گف اندازه مچم کوچیک تر از سنمه اندازه بچه چهارم دبستانیه (اونموقع اول راهنمایی بودم)

هَرابانو🌻