2777
2789
عنوان

همسرتون چقدر به شما اهمیت میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 100 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی  الان یک هفته بیشتر شده قهر کردم اومدم خونه مادرم بخاطر اینکه ازش خواستم از خانوادش جدا ز ...

مشاوره برید 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

دوستیم 

زیاد 

امشب حالم بد بود پیشم موندو تماس گرفت حرف زد برام و خندوندم یهو یادم اومد فردا صب کلاس داره بزور فرستادمش رفت😍

دل به دست ان نگار شوخ و شنگ افتاده است / طفل بازی گوش را آتش ب چنگ افتاده است              
اصلا به من اهمیت نمیده فقط در حد خورد و خوراک و رابطه من نگهبان خونه هستم بچه هارو ترو خشک می کنم و ...

باهاش حرف زدی؟شاید ایشون اهمیت در همین چیزا بیینه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

اولویتش منم...سه ساله هیچچچچی برای خودش نخریده اما پنج تا ساعت مارک ک ارزوی من بود برام خرید 

سه ساله تفریحاتش با علاقه من تنظیم میشه

سه ساله خوراکی های مورد علاقم توی همه خریداش هست

سه ساله بعد هر بحث چیزایی ک اذیتم میکرده حذف کرده یا دیدم ک تلاش مییکنه تا حذف کنه

بهترین شوهر دنیاست 😍😍

لازم# به ذکره ک بگم توی این سه سال فقط با آش و ماهی و سوپ کنار نیومده😂😂😂که به حول قوه الهی تا ۵ سال دیگه کنارش میارم 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
ندارم ک بخاد اهمیت بده  

خدا بده

از چه لحاظ؟

همه لحاظ مالی عاطفی جنسی جسمی