2777
2789
عنوان

من حسودم

111 بازدید | 2 پست

من تازگیا خیلی حس حسادتم زیاد شده همش خودمو مقایسه میکنم با بقیه مخصوصا خانواده همسرم و خواهر همسرم که خیلی از خودم بزرگتره ولی وقتی میبینم  بعضیا همش به خودشون میرسن ناراحت میشم از خودم بدم میاد یجوری شدم نقاط قوت خودمو اصلا نمیبینم 

متاسفانه ادمای اطرافم اختلاف طبقاتیشون تقریبا زیاده با من و همین باعث شده تازگیا حسادت کنم 

میشه کمکم کنید 

چون چیزایی ک دیگران دارن رو بخودت بزرگ کردی یکمم خودتو زندگیتوچیزایی ک داریو واسه خودت بزرگ کن و فکر کن اگ نباشن چی میشه وبابت داشتنشون شکر گزارباش شکرخدارو زیاد بگو

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨

ذهنتو منحرف کن و به داشته هات فکر کن اتفاقا امروز جاریم بهم گفت اون برادرشوهرم ک عقده واسه زنش خیلی طلا خریده و نیم ست و سرویس و مادرشوهرمونم ۴تا النگو داده و ....

من اولش از مادرشوهرش بابت تفرقه گذاشتنش ناراحت شدم و رک بگم حسودیم شد به زنش اما بعدش به خودم نهیب زدم که خودتو جمع کن تو که میدونی اینا پول باباشه و این با مارمولک بازی گرفته و بعدشم جواب اشتباه مادرشوهر تو خدا باید بده بعدشم منم شوهرم در حد وسعش بهم بها داد و هدایای خوبی واسم می‌گرفت و من شاهد بودم که چقدر داشت سعی میکرد خوشحالم کنه به هر حال هر کس یه زندگی داره و باطن زندگیتو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.