2777
2789
عنوان

دخترم تب داره

229 بازدید | 27 پست

۱۷ونیم ماهشه فک کنم بخاطر دندونه چرا شیاف زدم ساعت ۱۰ونیم شب هنوز پایین نیومده قبلش هم از صبح استامینوفن دادم 

چیکار کنم خدایااا 

کسی میدونه

پاشویی هم میکنم میر باز میاد تبش

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کی اینطوری شده

از دیشب مرتب استا دادم و شیاف ولی لحظه ای پایین میاد بعد برمیگرده

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

تبش چنده دیکلوفناک بزار

دیکلوفناک ک مال بزرگتراس 

۳۸ونیم متغیره

عزیزم تب دندون نیست

تب دندون در حد ده دقیقه است و به ۳۸ درجه نمیرسه و در حدیه که فقط سرش گرم میشه 

پاشویه کن 

اگر اشتها داره مایعات و شیر و اب زیاد بده بخوره

تبش کنترل کن با شیاف و استامنیوفن

و در اولین فرصت ببرش دکتر که حتمتازمایش بده و یه سرم هم بزنن لراش

تبش چنده ؟ علائم دیگه ای نداره ؟ 

نه سر دندونای قبلش هم اینطور شد ۳ روز تب داشت ولی اینقدر زود برنگیشت تبش

این تب دندون نیست ببرش دکتر تب دندون طولانی نیست

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
دیکلوفناک ک مال بزرگتراس  ۳۸ونیم متغیره

دیکلوفناک کودکان 

گفتم اگه پایین نیومد میتونی بزاری دختر من ۳ سالشه هرسری تب میکنه پایین نمیاد با استا اخر کار به شیاف دیکلو میرسه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
عزیزم تب دندون نیست تب دندون در حد ده دقیقه است و به ۳۸ درجه نمیرسه و در حدیه که فقط سرش گرم میشه&n ...

اخه سر هر دندونش این بساطمه و ۳روز بعد میزنه بیرون

از دیشب مرتب استا دادم و شیاف ولی لحظه ای پایین میاد بعد برمیگرده

ببین دخترمنم حدود ۲هفته پیش اینطوری شده بود تبش تا ۴۰ درجه رسید چند بار بردیم دکتر تبش پایین نمیومد تا اینکه بعد ۳ روز خوب شد منم پاشویه وشیاف میزاشتم. بعدشم بدنش دونه های قرمز ریز زد تو نت نوشته ویروس جدیده به اسم رزعولا که خود به خود خوب میشه بازم مواظبش باش دکتر نبردی؟