2777
2789
فداتم عشق جان🖤🖤🖤 عشق دلم میخوام برم خوبی بدی دیدی حلال کن

کجا بری😳😳😳😳چرا من باهرکی اشنا میشم رفیق نیمه راه میشن:/

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@narssiss73     @mp74    

عکس بزرگسالیشو نزاسته😁😂فدامدا جیگرجون بابت تگت😘

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

ب به دلم برا تگات تنگ شده بود

😂😂😂انقدر تگت کنم ک دیگ اینو نگی

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
عکس بزرگسالیشو نزاسته😁😂فدامدا جیگرجون بابت تگت😘

عزیزی

عه تو بزرگسال دوس داری حواسم نبود

عزیزی عه تو بزرگسال دوس داری حواسم نبود

😂😂😂😂تو روحت دختر

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

الان اشکم در میاد😂

ی های بای بنداز بالا بغصتم قورت بده با اون

تو یخچاله😂

😂😂😂تنبلی هسی

سرتو بزار رو شونه ام گریه کن سبک بشی

😂😂😂تنبلی هسی سرتو بزار رو شونه ام گریه کن سبک بشی

یه خورده اهتگ گریه دار بخون😂

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
یه خورده اهتگ گریه دار بخون😂

گل سنگم گل سنگم 

چی بگم از دله تنگم