2777
2789
عنوان

بلاک شدن 😑

199 بازدید | 21 پست

تا حالا بلاک شدین؟ آخرش از بلاکی در اومدین یانه؟ ی حس بدی ندارین ک بلاکین 🤔

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره شدم یه دوستی داشتم تو اینستاگرام  قهر میکرد بلاک میکرد منم قهر میکردم بلاک دوباره پیام میدادیم به گوشی هم آشتی میکردیم و آنبلاک🤣🤣🤣

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
من شدم ن برام مهم نبوده

کاش منم مث شما بودم 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
من بلاک شدم ولی طرفو بلاک نکردم زنگم نزدم چون وختی زنگ نمیزنی بیشتر حرصش میگیره بد حتمأ دراورده من م ...

آره دقیقا 

آره شدم یه دوستی داشتم تو اینستاگرام  قهر میکرد بلاک میکرد منم قهر میکردم بلاک دوباره پیام میدا ...

چه باحال دلتون پیش هم بوده نمیتونستین جدا شین 

دوس پسرم کات بودیم بعد شیش ماه فالوم کرد منم فالوش کردم

بعد زرتی بلاک کرد

پیام داد بهش خود درگیری داری

گفت پسرا کامنت گذاشتن برات سرت شلوغه  خلاصه بحث مون شد اخرین پیام منم سین نکرد

چند روز بعد از بلاک دراورد

10 روز بعدم برگشت گفت حق باتوعه اشتباه کردم

ولی در کل دکمه شو زدم اخرسر 

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
نه معمولا من بلاک میکنم بلاک نمیشم    

😁 میخواد خیلی دل دا‌شته باشی 

دوس پسرم کات بودیم بعد شیش ماه فالوم کرد منم فالوش کردم بعد زرتی بلاک کرد پیام داد بهش خود درگیری ...

😁 

چه باحال دلتون پیش هم بوده نمیتونستین جدا شین 

آره دوست داشتیم همو ولی بعد سه سال دل کندم ازش کلاً خطم رو عوض کردم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
تو هم میتونی

بلاکم  کردیم خیلی وقته ولی مدام با ی خط دیگه نگاش میکنم، دوستدارم دیگه هیچ وقت تو ذهنم نباشه