golbaft مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1596 عنوان کسی مثل من هست.. 43 بازدید | 3 پست نه دختر خاله نه عمو نه دایی نه عمه نه خاهر نه داداش خودش تنها تنها باشه.اینا که میگم پسر هم جزیش میشها یعنی نه پسر خاله دارم و نه......این ماله دهه جدید نیستا.مال دهه 60هستم ولی تنهای تنهام اقد دلم میخاد با فامیلام میرفتم13بدر.یا شی یلدا..یا..... 1400/01/17 | 00:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92408 ماهم ولی.. کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
رزمشکی۲ عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 8669 بهتر خوشبحالت فقط دردسرن بابا،اواز دهل از دور خوشه،ب نکات منفیشونم فک کن فضولای الکی و بیخودشون