2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شوهرم اینجا غریبه همش دلم براش میگیره

پس خوش به حال تو

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

خیلی خیلی خیلی بده غریبی خدایی خیلی بده 

چن روز دیگ ماه رمضونه خواهرشوهرا و جاریا دعوت میشن افطاری خونه ننه هاشون من میمونم و یه عالمه حسرت 

ای خدا 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
خیلی خیلی خیلی بده غریبی خدایی خیلی بده  چن روز دیگ ماه رمضونه خواهرشوهرا و جاریا دعوت میشن اف ...

منم خیلی غریبم جاریهام غریب نیستن همه پیش مادراشونن خیلی دلم میگیره

_____________////////"""""""""

من

کلی دلتنگ خانوادمم...

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin