2777
2789
عنوان

برای کسی که

57 بازدید | 5 پست

سلام دوستان برای کسی که تازه چادری شده پیشنهاد چه کتاب مذهبی و خوبی رو میدید تا علاقه  مند تر بشه؟ 

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  

یه کتاب در مورد حضرت زهرا سلام الله علیه . اسمش یادم نیست ولی در مورد خطبه فدک بود من خوندم منقلب شدم چادری شدم 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کتاب در مورد حضرت زهرا سلام الله علیه . اسمش یادم نیست ولی در مورد خطبه فدک بود من خوندم منقلب شد ...

وای نمیدونید‌ اسمش چی بود ؟ 

فاطمه فاطمه است  نبود ؟

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  
وای نمیدونید‌ اسمش چی بود ؟  فاطمه فاطمه است  نبود ؟

نه اون نبود مطمئنم نه یاادم نمیاد یه کتاب مورد در مورد خطبه فدک که تو امام زاده پخش کردن برای مسابقه ایام فاطمیه . من محض سرگرمی خریدم کلی خندیدیم وقتی کتاب رو خریدم گفتم هم فال هم تماشا. باورم نمیشد یه کتاب زندگی منو دگرگون کنه. الان یادم میفته گریم میگیره / چقدر نادون بودم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
نه اون نبود مطمئنم نه یاادم نمیاد یه کتاب مورد در مورد خطبه فدک که تو امام زاده پخش کردن برای مسابقه ...

ای کاش یادتون بیاد