2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 225 پست
چرانکرد بنظرت از بچگی تاالان دست کم ۲۵ساله خداکجابود من این حالم شدجبرانشو نخواستم جلوبندهاشو بگیره& ...

این معامله خدا با آدماست.به همه گفته دنیا از بین رفتنی ونموندنی.خوبی و خیر و کار خوب موندنی.اگه خدا بخواد جلوی کار بد همه رو بگیره که دیگه امتحان معنی ندارد.همه میشن درستکار و آدم خوب

یکی رو ول می‌کنه تا هرچی میخواد بتازه و یکی رو با صبرش میسنجه.

مگه حضرت زینب (س) و امامامون پیش خدا عزیز ترینی نیستن و نبودن؟تا حالا شده جز ذکر مصیبت هاشون چیزی بشنویم؟تا حالا از خوشی هاشون چیزی شنیدی؟نههه.ولی زندگی دنیارو با امید به خدا تحمل کردن و الان جایگاهشون صدچندان.نع خوبا میمونن نه بدا.ولی خدا حواسش هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راههایی ک رفتم باکسب اجازه ازخودش بودازعصرقرص بدست دارم باهاش حرف میزنم بارها ازش خواستم خودش شاهده ...

حرفاتو ميفهمم ولي بخاطر خودت سعي كن بموني مشكل رو حل كني حالت خوب بشه ب خدا كاري نداشته باش

خودت هستي ك ارزشمندي

حرفاتو ميفهمم ولي بخاطر خودت سعي كن بموني مشكل رو حل كني حالت خوب بشه ب خدا كاري نداشته باش خودت هس ...

خودم ب پوچیه مطلق رسیدم باخداکاری ندارم ازش دلخورم نیستم

خودم انگیزه ندارم ازصب تاشب گاهی توخوابم زجرمیکشم دقیقامث مرغ سرکنده شدم تاجون بده بره

دقیقاافرین نمیدونم چرابعضیااینقد بیخردهستندوالاماک تحمل میکردیم رعایت میکردیم تهش شدیم این

نادونن دیگه نمیدونن

اگه میدونستن حرفاشون چ‌ اثری تو زندگی خودشون و دیگران میذاره اصلا دهنشونو باز نمیکردن

اللّهم عجّل لولیک الفرج
اوني ك ضربه زد چطور وارد زندگيت شد ب خاست خودت؟

کدومشون سه تاشون نه از نزدیکان نزدیکممم هستندمن انتهاب نکردم  اون اخریوهم یکی از اونامجبورم کردپذیرشش کنم توزندگی ک لنگه همونابود

دقیقا همین پوچ مغزا باعث میشن دیگران ببرن 

عزیزم کتاب آنسوی مرگ رو نخوندی؟

خیلی خوبه

من از وقتی خوندم، هم امیدم ب خیلی چیزا بیشتر شده هم اینکه بیشتر مراقب کارام هستم

بعنی واقعا خیلی تو زندگیم تاثیر داشت

اللّهم عجّل لولیک الفرج
حالم بعد بود يه بغض تو گلوم گير كرده بود امضاتو خوندم اشكام سرازير شد ميشه منم بذارم؟

بزار عزیزدلم💚

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)
عزیزم کتاب آنسوی مرگ رو نخوندی؟ خیلی خوبه من از وقتی خوندم، هم امیدم ب خیلی چیزا بیشتر شده هم اینک ...

باورت میشه ازدیشب سرجامم فقط رفتم ظهریچیزخوردم قرصارو اوردم و آب و سرویس رفتم تواتاق بی چراغ تاریک

صورتمم نشستم حتی اصلا نمیتونم مطالعه کنم حالمو بدترمیکنه هیچکاری نمیتونم انجام بدم ۲۴ساعت حدود۲۲ساعتش روهمین تختم چ خواب چ بیدار 

البته مجبوربشم بیرون برم مخصوصادیروز ک برای مصاحبه کاروجلسه صب وعصربیرون بودم ظهرشم رفتم روانمزشکم ازقبل اعلام کردم دست بخودکشی زدم بزور یکشنب نوبت دادن رفتم دیدم گفت دفترچتوقبول نمیکنیم همیش قبول میکردن ازاد باید بدی منم کل پولم ۵۰تومن بودبرگشتم