2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 225 پست
اصفهانی هستی استاتر؟

بودم ولی الان دیگ اومدم تهران

خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بنظر منم اصفهانی میاد لهجه داره😍

آره عزیزم اصالتا اصفهانیم ولی محل سکونتم تهران

خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم
اخه دونستنش ب چ کارم میاد مگ من ازش چیزی خواستم ک نتونه مثلامن گفتم ابرومو حفظ کن اون گفته ب صلاحت ن ...

عزیز دلم، آبروت پیش خدا نره، مردم چیکارن

صد سال دیگه نه این مردم هستن و نه تفکراتشون

هر کس با اعمال خودش میمونه

اللّهم عجّل لولیک الفرج
یه حرفی چند وقت پیش شنیدم شاید مناسب الان باشه، ایشون میگفتن، شنیدین خدا ب اندازه ظرفیت هرکس بهش سخ ...

این حرف بنظرم خیلی پیش پاافتاده وبی اساسه خدا ب اندازه ظرفیتش سختی میده ینی چی اخه دردم میاد دردم اومده دیگ خدا خوشحاله ازین دردم این چ خداییه پس من این جمله رو قبول ندارم چون با رحمت وفضل خدا منافات داره

اخه دونستنش ب چ کارم میاد مگ من ازش چیزی خواستم ک نتونه مثلامن گفتم ابرومو حفظ کن اون گفته ب صلاحت ن ...

برای دنیا تلاشی نکن..البته تلاش کن ولی رو موندگاریش حساب نکن.نه خدا نمیگه بی آبرو نشو.اتفاقا آبروی مومن از خط قرمزی خدای.

ولی ببین اون طرفی که آبروی تورو برده چقددددر بیچارس پیش خدا که خدا جلوی گناهشو نگرفت و چقدر عزیزی پیش خدا که به جبران این اتفاق جوری برات جبران می‌کنه که نمی‌فهمی چجوری باید شکر کنی.

عزیز دلم، آبروت پیش خدا نره، مردم چیکارن صد سال دیگه نه این مردم هستن و نه تفکراتشون هر کس با اعما ...

منم نیستم صد سال دیگ خب

اینومثال زدم منظورم اینه پافشاری روخواسته ایی نداشتم براخدا بهش بگم یااین یاهیچی همیش گفتم رضای خودت مسبرمو رفتم هیچوقت نگفتم الا ب لا مثلا من باید باایکس ا دواج کنم الا وبلا من این شغل و...... کاش اونطوربودم دلم نمیسوخت

برای دنیا تلاشی نکن..البته تلاش کن ولی رو موندگاریش حساب نکن.نه خدا نمیگه بی آبرو نشو.اتفاقا آبروی م ...

اتفاقاسالیان ساله باابروعزت داره زندگی میکنه نمیتونم بگم چ بلاهایی سرم اورده ولی ککش نگزید این رنجم میده 

برای دنیا تلاشی نکن..البته تلاش کن ولی رو موندگاریش حساب نکن.نه خدا نمیگه بی آبرو نشو.اتفاقا آبروی م ...

چرانکرد بنظرت از بچگی تاالان دست کم ۲۵ساله خداکجابود من این حالم شدجبرانشو نخواستم جلوبندهاشو بگیره 

پرانول چیزی نیست برای قلبه عوارض سنگینی نداره داروخونه به همه میدن  یه قرصایی هست که بدو ...

اسم  قرصوبهم میگی

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
چر جوری شده ببرش چجوری رفیقشی که. راضی هستی بمیره لعنتی ببر با کتکم شده ببر فقط ببرش توروخدااااااا ...

وا عزیزم یعنی چی ک خودمم خودکشی میکنم شده مثل آب خوردن به فکر خودت نیستی به فکر کسایی ک اگه نباشین نابود میشن باشین تو رو خدا

من بیشتر از اینکه دلم برای آزاده بسوزه دلم برا دخترش میسوزه ک شب عید کنار مامانش انقد میخندید😢😢😢😢

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
منم الان میخورم ولی ۵۰تامیترسم زنده بمونم کسی میدونه چندتاراحت میکشه

سه عدد بخور

اخه چرا خودکشی اخه ای بابا خیلی گناه بزرگی هست خودکشی میگن خودکشی کن گناه خیلی بزرگی رو دوشت هست و عذاب زیاد میبینی

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده) 
یاد خودم افتادم قرص به تعداد بالا خورده بودم و از شدت درد داشتم میمردم میترسیدم به خانواده ام بگم ...

حالم بعد بود يه بغض تو گلوم گير كرده بود امضاتو خوندم اشكام سرازير شد ميشه منم بذارم؟

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه