2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 225 پست
دووم بیار که پشیمون ترنشی ،اگه اینجا به نظرت شعله ی آتیش اون دنیا تمامش میشه آتیش ،من خودمم کم آوررد ...

اون دنیا رو کسی ندید حداقل هم میگی اقا یکاری کردم جزامو میکشم ولی این دنیا دارم جزای چیو میدم منی ک برگ گلدونم زرد میشه فک میکنم توحقش بدی کردم منی ک همش دست دیگرانو گرفتم همش توحق بقیه بودم جزای چیو دارم میدم

خخخ اکه راست میگی یه دردت و بگو

لزومی نداره بتوثابت کنم بخوام بگم افراد محترم وباشخصیتی هستند همینجاک لطف کردن بهم ولی نخواستم بگم توبااین تربیت وادبیاتت ترجیح میدم جوابتوندم دیگ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا نمیدونم من میخوام کلا با یه کاربری دیگه بیام ۳ روزه با این اومدم که کار اون کاربریو درست کنم دی ...

🤣🤣🤣

اسمت منو یاد یه نفر انداخت

نمیدونم

شایدم ققنوس فارسی بود

رفتم اون یکی کاربریم پیداش نکردم

شایدم تاپیکشو ترکوندم

راست میگیا بی خیال🤣🤣🤣

اللّهم عجّل لولیک الفرج
🤣🤣🤣 اسمت منو یاد یه نفر انداخت نمیدونم شایدم ققنوس فارسی بود رفتم اون یکی کاربریم پیداش نکردم ...

وای اره خواهر ولش کن ادم حوصله امروزشو نداره

انقدر برام پیش میاد یکی بگه سلام منو میشناسی ما کلی دوست بودیم

بعد من عین بز نگاش میکنم یادم نمیاد😶

آلزایمره🤣

چ درد من میخوره دونسته هاش بدونه ندونه ب من چه اتفاقا بدونی میدونه و توزجری میبینتت کاری نمیکنه بیشت ...

آخه عزیزم مگه خدا مثل ماهی که چشم داشته باشه و روش اونور باشه.نگو زجر کشیدنمو دید بگو یه چیزی میخواد بهم بده حتما یا میخواد جلوی یه زجر کشیدن عمیق ترو بگیره.بگو چیزی می‌دونه که من نمی‌دونم.

دیدی بچه گریه می‌کنه که من بستنی می‌خوام ولی فقط مادرش می‌دونه بچش دیابتیه.همه و حتی خود بچه نمیفهمه میگه مادرم ظالمه

وای اره خواهر ولش کن ادم حوصله امروزشو نداره انقدر برام پیش میاد یکی بگه سلام منو میشناسی ما کلی دو ...

منم حافظم ب شدت خرابه

چند روز پیش زنداداشم داشت از دوران مدرسه میگفت

با هم هم مدرسه ای بودیم

گفتم پس چرا تو رو یادم نمیاد، گفت عه قبلا ک میگفتی یادته.

واقعا هرچی میگذره، انگار حافظم تحلیل میره😐🤣

اللّهم عجّل لولیک الفرج
اون دنیا رو کسی ندید حداقل هم میگی اقا یکاری کردم جزامو میکشم ولی این دنیا دارم جزای چیو میدم منی ک ...

جزای خوب بودنتا نمیدونم دلت هرکاری میخاد بکن یکی بیاد این حرفای قشنگا که میزنما ب خودم بگه

خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم
آخه عزیزم مگه خدا مثل ماهی که چشم داشته باشه و روش اونور باشه.نگو زجر کشیدنمو دید بگو یه چیزی میخواد ...

من کلنجاراموباهاش رفتم چیزیم ازش نخواستم جزمحافظت جزاینک مراقبم باشه پام کج نشه دل کسیونشکنم جز ابرو ولی ازش انتظار داشتم جایی ک بنده ظالمش داشت زجرم میدادبهم نگاه میکرد

جزای خوب بودنتا نمیدونم دلت هرکاری میخاد بکن یکی بیاد این حرفای قشنگا که میزنما ب خودم بگه

درکت میکنم عزیزم کسی نمیتونه بفهمه چندوز پیش یکی تاپیک زدبقیه خیلی بدباش حرف زدن بهش گفتم منم مثل خودتم اینکارم اخرش میکنم نهایت ی روز دوروز بهتون سرپانگه دارم خودمو ولی بخودت یک روز فرصت بده توب فکرکن اگ دیدی دنیل واقعاجای موندن برات نیس برو

من ادمی بودم ک این دنیا برام قشنگ بود بوی بارونش منودیوونه میکرد باچیزای کوچیک شادمیشدم ولی دیگ برام زیبایی نداره جذابیتی نداره امیدی ندارم مرگمه صبح بیدارشم ازخواب ببینم بازم زندم

من کلنجاراموباهاش رفتم چیزیم ازش نخواستم جزمحافظت جزاینک مراقبم باشه پام کج نشه دل کسیونشکنم جز ابرو ...

نگاهت کرده شک نکن خدا بیناست به همه چیز.شک نکن چیزی هست و تو نمیدونی.صبر کن .فقط صبر کن.خواهش میکنم.بی اهمیت باش به همه چیز و فقط صبرکن

من کلنجاراموباهاش رفتم چیزیم ازش نخواستم جزمحافظت جزاینک مراقبم باشه پام کج نشه دل کسیونشکنم جز ابرو ...

یه حرفی چند وقت پیش شنیدم شاید مناسب الان باشه،

ایشون میگفتن، شنیدین خدا ب اندازه ظرفیت هرکس بهش سختی میده؟

میگفت اصلش اینه، خدا به مقدار سختی ای ک ب هرکس میده،ظرفیتشو داده، 

یعنی هرچقد غم و دردات بیشتره، بدون خدا اونقد توانایی تحملشو بهت داده، بدون چقد قوی هستی پیش خدا ک بهت این همه رنج داده.

عزیزم باور کن داری از زاویه ی نامناسب دنیاتو میبینی، نگاهتو از جلوی پاهات بردار

از بالا، از بیرون، ب زندگیت نگاه کن

ببین همه چی همونجوریه ک قبلا میدیدی؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج
نگاهت کرده شک نکن خدا بیناست به همه چیز.شک نکن چیزی هست و تو نمیدونی.صبر کن .فقط صبر کن.خواهش میکنم. ...

اخه دونستنش ب چ کارم میاد مگ من ازش چیزی خواستم ک نتونه مثلامن گفتم ابرومو حفظ کن اون گفته ب صلاحت نیس بفرمابی ابرو شو

مگ من ی راهو رفتم ک جلوبسته شدمث بچها بشینم گریه کنم من راهم دیوار میشد دیوارو جابجامیکردم اونقد امیدوانگیزه داشتم ولی دیگ بیفایدس کلا این دنیا پوچه ارزش نداره ادم بخاطرش ی ثانیه تلاش کنه