2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 225 پست
۳۵سالمه یادمه از ده سالگی توفکرش بودم اولین باری ک عملیش کردم ده سال پیش بود چندباراخریم توهمین دوس ...

منم 35 سالمه

منم خیلی وقتا کم آوردم

راستش چندین بارم تصمیم ب خودکشی داشتم ولی بعدش پشیمون شدم.

عزیزم مگه بخاطر دیگران زندگی میکنی ک میخوای بخاطر دیگران خودتو بکشی.

مجردی؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۵سالمه یادمه از ده سالگی توفکرش بودم اولین باری ک عملیش کردم ده سال پیش بود چندباراخریم توهمین دوس ...

همه راه ها رو رفتی.این راه هم برو.روزس که توکل کنی و بگی همه دنیا هم بخوان زمین بزننم  تا خدا نخواد نمیتونن وااااقعا از کسی برنمی‌آید که اذیتت کنه.

نکن عزیزم.خدا خودشو در حد کسی پایین نمیاره این درسته .ولی خدا مثل یه پادشاه مغرور و قدرتمند و عصبانی ...

راههایی ک رفتم باکسب اجازه ازخودش بودازعصرقرص بدست دارم باهاش حرف میزنم بارها ازش خواستم خودش شاهده بارهامیتونستم خطاکنم نکردم خودش شاهده فکرمیکردم میبینه جوابمو میده خدا خدای ظالماست هرچقدر دویدم دنبالش ضجه زدم نشداتفاقا باید از راهی میرفتم ک خدا توش نمیبودشاید اینقد زار و درمونده نمیبودم

همه راه ها رو رفتی.این راه هم برو.روزس که توکل کنی و بگی همه دنیا هم بخوان زمین بزننم  تا خدا ن ...

خداخواست زدن چرافکر میکنی نرفتم چرافکر میکنی پشتش نایستادم جاخالی داد دید بهش پناه بودم خودش رفت کنارتابنده ظالمش اخرین ضربشم بزنه

راههایی ک رفتم باکسب اجازه ازخودش بودازعصرقرص بدست دارم باهاش حرف میزنم بارها ازش خواستم خودش شاهده ...

روزی که بگی خدایا من تسلیم توعم هرچی رقم زدی به روی چشمم من تحمل میکنم چون دنیا موندنی نیست ولی در عین حال دعا میکنم چون خودت اجازه دادی بهم و خودت گفتی دعا کنم تا تقدیرمو عوض کنی و البته اینم هست که خدا چیزی که با تلاش به دست میاد با دعا به کسی نمی‌ده یعنی در واقع از قبل ابزارشو توانایی رسیدن بهشو بهش داده

منم 35 سالمه منم خیلی وقتا کم آوردم راستش چندین بارم تصمیم ب خودکشی داشتم ولی بعدش پشیمون شدم. عز ...

نه بخاطر خودم ولی همین دیگران نمیذارن هرچقدرم دوری کنم باز ازجای دیگ درمیان بله مجردم

خداخواست زدن چرافکر میکنی نرفتم چرافکر میکنی پشتش نایستادم جاخالی داد دید بهش پناه بودم خودش رفت کنا ...

اینو نگو.بگو خدایا تو چیزی میدونی که من ازش بی خبرم.من به خودت پناه آوردم و می‌دونم آخرش قطعا باب میل منه و اینکه الان اینجوری شده یعنی هنوز آخرش نیست

جدیدا مد شده قرص میخورن  تایپک میزنن⁦☹️⁩⁦☹️⁩🤣

من کمک خواستم که چیکار کنم وبدونم خطرتهدیدش میکنه خودمم قرص نخوردم

خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم
روزی که بگی خدایا من تسلیم توعم هرچی رقم زدی به روی چشمم من تحمل میکنم چون دنیا موندنی نیست ولی در ع ...

شمامتوجه نمیشی توچ حالیم انتطار درک هم ازکسی ندارم توقعیم ندارم ازهیچکسی حتی خدا ولی ممنونم ک حرف میزنی دلت شاد

نه بخاطر خودم ولی همین دیگران نمیذارن هرچقدرم دوری کنم باز ازجای دیگ درمیان بله مجردم

مشکل اصلیت چیه 

میشه بدونم

من سه تا کاربری دارم آخر گزارش میزنم برا تاپیک خودتم برن

اللّهم عجّل لولیک الفرج
شمامتوجه نمیشی توچ حالیم انتطار درک هم ازکسی ندارم توقعیم ندارم ازهیچکسی حتی خدا ولی ممنونم ک حرف می ...

همه یه روزای دارن که میگن استغفرالله خدا منو نمی‌بینه یاچرا کاری نمیکنه.باید یاد بگیریم که خدا چیزی می‌دونه که ما ازش خبر نداریم.

مشکل اصلیت چیه  میشه بدونم من سه تا کاربری دارم آخر گزارش میزنم برا تاپیک خودتم برن

اگر بهت بگم نای صحبت و گفتن ندارم دیگ باور میکنی گفتنشم بیفایدس فقط بگم خستمه دیدی وقتی ک یکی میدونن داره زجرمیکشه خلاصش میکنن وقتی بدوننن هیچ راه دیگ ایی نیست دقیقا تواون مرحلم منتهاش خودم باید دلم بسوزه وگرنه دیگران و خداشون هنوز میخوان ازین حالمم سواستفاده کنن